Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 05 жовтня 2023, 18:16
543
0

Олег ШЕЛАЄВ: «Зоря в Ісландії не програє, але виграти буде важко»

Колишній гравець «Зорі» поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього протистояння

| Оновлено 05 жовтня 2023, 18:16
543
0
Олег ШЕЛАЄВ: «Зоря в Ісландії не програє, але виграти буде важко»
Instagram. Олег Шелаєв

5 жовтня в Ісландії футболісти луганської «Зорі» в черговому поєдинку групового раунду Ліги конференцій поміряються силами з місцевим «Брейдабліком».

Колишній гравець національної збірної України та «Зорі» Олег Шелаєв в розмові з кореспондентом Sport.ua поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього протистояння:

– Як правило, в груповому раунді визначальними є поєдинки 3-4 турів, після яких уже можна стверджувати, хто на що може розраховувати на фініші. Звичайно, бажано підійти до цього рубікону з певним очковим запасом. Як на мене, «Зорі» сьогодні бажано відсвяткувати вікторію.

– До чого луганчанам слід бути готовим в протистоянні в далекій Ісландії?
– Ісландські команди є прибічниками, так званого англійського стилю, де багато боротьби на кожному клаптику поля, коли часто використовуються довгі передачі для нагнітання ситуації біля чужих володінь. Ось чому чимало залежатиме від того, чи зуміє «Зоря» витримати цей натиск, чи не пропустить швидкий гол. Все ж, останні виступи «Зорі» під керівництвом нового головного тренера Валерія Кривенцова дають підстави вірити, що луганчани в зустрічному бою вже вміють тримати удар.

– «Зорю» можна вважати фаворитом сьогоднішнього протистояння?
– Останніми роками в європейському футболі триває переоцінка цінностей. Представники країн, що раніше ніколи не були на видноті в футболі, нині можуть піднести неприємний сюрприз. Тому вважаю, що сили «Брейдабліка» і «Зорі» приблизно рівні, особливо коли врахувати те, що ісландці гратимуть вдома і можуть розраховувати на підтримку вболівальників. Я схиляюся до того, що «Зоря» не програє, хоча взяти гору буде важко.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.