Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 жовтня 2023, 14:04
467
0

Андрій ВОРОБЕЙ: «Шахтар має розуміти, що відступати вже нікуди»

Екс-форвард «Гірників» – про матч проти «Антверпена»

| Оновлено 04 жовтня 2023, 14:04
467
0
Андрій ВОРОБЕЙ: «Шахтар має розуміти, що відступати вже нікуди»
Sport.ua. Андрій Воробей

Колишній форвард «Шахтаря» Андрій Воробей поділився очікуваннями від матчу другого туру Ліги чемпіонів проти «Антверпена» (4 жовтня, 19:45):

«Якщо чесно, зараз особливих ілюзій щодо «Шахтаря» у мене немає, оскільки потрібно тверезо оцінювати нинішню ситуацію. Команді буде вкрай складно змагатися з «Порту», не кажучи вже про «Барселону».

Тож, думаю, «Шахтар» і «Антверпен» битимуться за третє місце в групі. Усе вирішиться в їхніх очних протистояннях. Зараз дуже важливо сконцентруватися на майбутній грі. Тим більше, що «Антверпен» зараз не вражає своїми результатами...

Але мене насторожує гра «Шахтаря». Тривожні дзвіночки були й раніше, а «Ворскла» змогла завдати команді ван Леувена першої поразки на внутрішній арені.

Так, можна сказати, що прийшов новий тренер, триває перебудова гри... Однак для цього потрібен час, якого в донеччан, на жаль, немає. Тому «помаранчево-чорним» просто необхідно напружитися, інакше поїзд може піти.

Вважаю, що фактор останніх невдач «Шахтаря» пов'язаний із травмами футболістів у центральній зоні оборони. А ще, ймовірно, є проблеми у фізичній готовності футболістів - не завжди команда виглядає свіжою.

Сподіваюся на позитивний результат у матчі з «Антверпеном», хоча треба розуміти, що в «гірників» теж далеко не все добре. Про оборону я вже говорив, але й атакувальна лінія теж поки що не вражає, що досить насторожує. Утім, футболісти «Шахтаря» мають розуміти, що в другому турі Ліги чемпіонів відступати вже нікуди. Це буде, можливо, ключовий матч у боротьбі за вихід із групи, тому вірю в перемогу нашої української команди з рахунком 1:0».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.