Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 жовтня 2023, 03:05
2123
0

РБ Лейпциг – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 4 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 05 жовтня 2023, 03:05
2123
0
РБ Лейпциг – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

4 жовтня на «Ред Булл Арена» пройде матч 2-го туру Ліги чемпіонів, в якому «РБ Лейпциг» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

РБ Лейпциг

Команда рік тому після розгромної поразки в Лізі чемпіонів, від номінального аутсайдера, донецького Шахтаря (ще і 1:4), поставила хрест на недавньому герої, Тедеско. Доменіко змінили на Розе, і той швидко все виправив. І, що важливо, Марко не допустив нового провалу на старті (адже той був і в 2021-му), навіть навпаки - новий цикл стартував з розгромної, 3:0, перемоги над самою Баварією, нехай і в Суперкубку. Це при тому, що доводилося влітку оновлювати склад – чого вартий продаж Гвардіола (якраз у Сіті!), Нкунку та Собослаї. У Бундеслізі теж була хороша, хай не стовідсоткова, статистика. Та й у Лізі чемпіонів німці стартували з виїзної перемоги, ще й із солідним рахунком 3:1 – постраждав у Берні Янг Бойз.

Манчестер Сіті

Клуб минулого сезону нарешті поставив крапку в тривалій гонці за Вухатим. Але Гвардіола, сам максималіст, вміє знаходити мотивацію для футболістів та тримати їх у тонусі після будь-яких тріумфів. У тому числі і за рахунок часткового оновлення складу, і влітку було чимало як тих, що пішли, так і куплених. Головне, що новий варіант теж цілком собі добрий і боєздатний. Так, не обійшлося без осічки, чого варта поразка по пенальті в Суперкубку Англії - але там Арсенал був явно голодніший до трофею, що невисоко котирується. При цьому, не особливо вразивши своєю грою, англійці спочатку виграли перший для себе Суперкубок УЄФА (по пенальті у Севільї) і розпочали з перемоги над Црвеною Звездою в 1-му турі Ліги чемпіонів. Щоправда, і іспанцям, і сербам дозволяли відкривати рахунок.

Статистика особистих зустрічей

В обох попередніх циклах Ліги чемпіонів сторони грали між собою. 2021-го року, восени, вони обмінялися перемогами на груповому етапі. А в 1/8 минулого циклу після 1:1 у Німеччині англійці вдома розгромили супротивника 7:0.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на яскравий футбол і перемогу англійців. Але їм не особливо і потрібно зараз грати на перемогу – ставимо на німців при форі +1 гол (коефіцієнт – 1,81).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчі з Баварією і у фіналі ЛЧ
Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3
Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчі з Баварією і у фіналі ЛЧ

У матчі-відповіді проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Гравці Динамо напередодні матчу з Колосом ночуватимуть на клубній базі
Футбол | 03 травня 2024, 18:47 4
Гравці Динамо напередодні матчу з Колосом ночуватимуть на клубній базі

Кияни продовжують підготовку до вирішального відрізку в чемпіонаті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.