Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 03 жовтня 2023, 00:25
16385
3

Грав однією рукою через травму. О'Салліван успішно стартував у English Open

Біль у лікті мучить знаменитого англійського снукериста вже близько 18 місяців

| Оновлено 03 жовтня 2023, 00:25
16385
3
Грав однією рукою через травму. О'Салліван успішно стартував у English Open
WST. Ронні О'Салліван

​Знаменитий англійський снукерист Ронні О'Салліван вперше зіграв цього сезону в рейтинговому турнірі. Ронні здобув перемогу над Ендрю Паджеттом з рахунком 4:0 у першому раунді 2023 English Open у Брентвуді, але потім визнав, що все ще страждає від довгострокових наслідків травми ліктя.

Перший номер світового рейтингу О'Салліван виграв турнір Shanghai Masters на початку вересня, але відмовився від участі в недавніх турнірах European Masters та British Open із медичних причин. Таким чином, сьогоднішній матч став для нього першим у рейтинговому турнірі після чемпіонату світу 2023 у квітні. Ронні забезпечив собі перемогу з найкращими брейками 69 та 62. Тепер Ракета зустрінеться з Джексоном Пейджем у середу, 4 жовтня.

Біль у лікті мучить Ронні О'Саллівана вже близько 18 місяців і досі регулярно загострюється. 47-річний снукерист після сьогоднішнього матчу розповів: «Я намагався дати руці відпочинок. Все буде добре, якщо я прийму знеболювальні. Я не хочу продовжувати їх приймати, але мені потрібно це зробити, щоб мати змогу виконувати сильні удари.

Можливо, мені знадобиться ще одна ін'єкція кортизону, яка стане третьою, але я теж не хочу цього робити, бо це послаблює м'язи. Все це почалося минулого року, коли я пішов у спортзал і підняв надто багато важких предметів. Після цього я не міг узяти до рук навіть чашку чаю. З цього моменту воно стало дуже слабким і стає гіршим, коли я загострюю».

Ронні О'Саллівана також запитали про перемогу на British Open валлійця Марка Вільямса, учасника знаменитого Класу '92. Ронні відповів: «Кожного разу, коли Марк Вільямс або Джон Хіґґінс щось виграють, я думаю: я все ще у грі. Це показує, що ми ще можемо конкурувати. Навіть з однією рукою у мене очі гаразд, а мені майже 50 років, і я все ще виступаю нормально!»

В іншому матчі ігрового дня Сандерсон Лам здобув найкращу перемогу у своїй кар'єрі, перемігши австралійця Ніла Робертсона з рахунком 4:2. Лам, номер 73 у світі, чудово розпочав сезон, вигравши хоча б один матч у кожному рейтинговому турнірі, але сьогоднішня перемога стала яскравою подією в кар'єрі. Робертсон, тим часом, ще не проходив стадію 1/32 фіналу в рейтингових турнірах цього сезону і знаходиться далеко за межами топ-16 попереднього рейтингу, який набуде остаточного вигляду наприкінці сезону.

Сандерсом Лам із Лідса, який тепер зустрінеться зі Стюартом Керрінгтоном, розповів: «Було великим полегшенням подолати раунд. Рахунок міг стати 3:3, тож я пишався тим, як завершив матч. Мені сьогодні трохи пощастило, що Ніл був не в найкращій формі, бо він чудовий гравець. Я старанно тренуюсь над своїми слабкостями та аналізую матчі, які програю. Я насолоджуюся грою, а перемога надає впевненості».

Ветеран-шотландець Джон Хіггінс обіграв Марко Фу з Гонконгу з рахунком 4:3 у боротьбі, яка звелася до розіграшу останніх п'яти куль. Хіггінс був кращим у боротьбі на зеленій кулі, забивши його і додавши очки, необхідні для того, щоб тепер зустрітися з Джеймсом Кехіллом у вівторок, 3 жовтня. Місцевий улюбленець Алі Картер переміг Джеймі Кларка з рахунком 4:1, маючи брейки у 85, 128 та 62 очок.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PETP0
Ці новини неможливо читати, Марк Вільямс виграла, Роні відмовилась...
McLay
Грав однією рукою і однією ногою.😁