Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 жовтня 2023, 03:05
2339
0

Порту – Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 4 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 05 жовтня 2023, 03:05
2339
0
Порту – Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

4 жовтня на «Драгау» пройде матч 2-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Порту» зустрінеться з «Барселоною». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Порту

Клуб минулого сезону знову втратив титул у Прімейрі - досить давно вже тут золото беруть із інтервалом в 1 рік. І, відповідно до такого неформального графіку, зараз час підопічним Сержіу Консейсау повернутися на португальську футбольну вершину. Виходить далеко не все. Бенфіка впевнено, 2:0, виграла у Суперкубку країни, та й у Прімейрі знову вже були осічки – як, втім, і у конкурентів. При цьому трипейруш хочеться знову, як і минулими роками, пробитися до плей-оф Ліги чемпіонів. Цьогорічний цикл розпочався з чергової перемоги, причому досить впевненої: у номінально гостьовому поєдинку, у Гамбурзі, впоралися із донецьким Шахтарем. Героєм став Галено, який спочатку оформив дубль, а потім асистував Таремі. У результаті вже до півгодини встановили підсумкові 3:1 на користь Порту. Але попереду набагато складніший поєдинок.

Барселона

Команда минулого сезону нарешті дісталася трофеїв. Спочатку, обігравши у вирішальному поєдинку Реал, Хаві взяв Суперкубок УЄФА. І, головне, потім була перемога в Прімері, причому достроково. Втім, не варто забувати, що молодий тренер та його робота залишає чимало запитань. І особливо їх багато було у Лізі чемпіонів. Неймовірно, але синьо-гранатові і 2021-го, і 2022-го не виходили з групи, перебираючись до плей-оф Ліги Європи (та й там швидко вилітаючи). Цього разу вийшло щонайменше впевнено стартувати. Антверпен протримався хвилин 10 до голу Жоау Фелікса. А у результаті дебютанта знищили з рахунком 5:0. І мають намір продовжити з потенційно головним суперником у квартеті.

Статистика особистих зустрічей

У 2011 році сторони грали у Суперкубку УЄФА, і Барселона обіграла Порту 2:0. Після цього була лише нічия у товариському поєдинку 2014 року, причому видовищна, 4:4.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що Порту допоможе фактор поля. Погодимося, зараз кулес явно сильніші, чекаємо на їхню перемогу (коефіцієнт - 1,81).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчах з Кадісом та Баварією
Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3
Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчах з Кадісом та Баварією

У матчі-відповіді проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.