Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 жовтня 2023, 13:33
7248
61

Динамо не без труднощів у Києві впоралося з Олександрією

Кияни наприкінці поєдинку вирвали перемогу

| Оновлено 02 жовтня 2023, 13:33
7248
61
Динамо не без труднощів у Києві впоралося з Олександрією
УПЛ

«Динамо» та «Олександрія» провели матч 9 туру Української Прем'єр-ліги. Зустріч відбулася у Києві на стадіоні «Динамо» імені В.Лобановського. Гра завершилася перемогою господарів поля із рахунком 4:2.

Незабаром після стартового свистка кияни почали організовувати гострі моменти біля воріт суперників. Єрмакову довелося демонструвати реакцію після удару Дубінчака з-за меж штрафного майданчика, а Андрієвський трохи не влучив у дальній кут. Міг забивати і Ярмоленко після прострілу Караваєва. Господарі поля були винагороджені за активний відрізок на 15-й хвилині. Після навісу зі штрафного Караваєв головою перевів м'яч на дальню штангу, і Бражко з гострого кута не схибив. Таким чином, молодий опорник у другому поспіль матчі чемпіонату відзначився результативним ударом.

Відкривши рахунок, «біло-сині» продовжували більше володіти м'ячем, але вже не поспішали розвивати свої атаки. Та й біля штрафного майданчика «Олександрії» кияни грішили неточними передачами. Олександрійці не могли налагодити конструктивну гру, їхні атаки руйнувалися киянами біля центральної лінії. І все ж таки, в середині першого тайму «жовто-чорні» зуміли вирівняти гру. Перший гольовий момент біля воріт «Динамо» відбувся на 39-й хвилині. Джевані замкнув простріл Шулянського, і Бущан врятував свою команду.

А з другої спроби Джевані таки зрівняв рахунок. Після навісу з кутового невдало зіграв Сирота, від голови якого м'яч прилетів до бразильця, який реалізував гольову ситуацію. Але порадіти «жовто-чорним» довелося зовсім недовго. Атака киян правим флангом завершилася прострілом Ярмоленка та влучним ударом Ваната.

Друга половина зустрічі розпочалася з неприємності для «Динамо». Після навісу зі штрафного Караваєв вибив м'яч, але Скорко ударом з напівлету влучив у кут. Кияни одразу активізувалися, намагаючись відновити статус-кво. Вони чинили тиск на оборону суперників, але до справді гольових ситуацій справа не доходила. Та й технічний брак часто підводив господарів поля.

У середині другого тайму динамівці зненацька отримали чудовий шанс для взяття воріт. Єрмаков занадто довго тримав м'яч у руках, і арбітр призначив вільний удар у штрафному майданчику «Олександрії». Пробити «стінку» суперників Бражко не зумів. А незабаром ледь не оформив дубль Ванат, який головою пробив трохи вище за поперечину.

І все ж, олександрійці не зуміли відстояти прийнятний для себе результат. Ванат головою замкнув навіс із кутового, а Бражко з меж воротарського підправив м'яч у ворота. Забитий гол заспокоїв динамівців і в час, що залишився, вони майстерно використовували вільні зони на половині поля гостей, які виникали в результаті спроб олександрійців врятувати гру. Крапку в матчі поставив Буяльський, якому асистував Кабаєв.

Наступного туру сьогоднішні суперники проведуть гостьові зустрічі. «Олександрія» зіграє з ЛНЗ, а «Динамо» - з «Поліссям».

Українська Прем'єр-ліга. 9-й тур.

«Динамо» – «Олександрія» – 4:2

Бражко (15, 83), Ванат (44), Буяльський (93) – Джевані (42), Скорко (47)

Шепелєв (94) – Сігеєв (14), Скорко (51), Шостак (65), Калітвінцев (71)

«Динамо»: Бущан, Дубінчак, Попов, Сирота, Караваєв (Тимчик, 84), Бражко, Андрієвський (Шепелєв, 71), Буяльський, Волошин (Кабаєв, 71), Ярмоленко, Ванат

«Олександрія»: Єрмаков, Ернандес (Шостак, 23), Мартинюк, Кравченко, Скорко (Гарькавенко, 76), Смирний, Сігеєв, Шулянський (Микитишин, 62), Джевані (Безерра, 62), Калітвінцев, Ковалець (Андрейчук, 76)

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Стадіон «Динамо» імені В. Лобановського

ДИНАМО – ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦЫЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни «Динамо»: Шепелєв – 6,0; Кабаєв – 6,5.

Заміни «Олександрії»: Шостак – 5,5; Безерра – 6,0; Микитишин – 5,0; Андрейчук – б/о; Гарькавенко – б/о.

Події матчу

90’ +3
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Буяльський (Динамо Київ).
83’
ГОЛ ! М'яч забив Володимир Бражко (Динамо Київ).
47’
ГОЛ ! М'яч забив Данило Скорко (Олександрія).
44’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Ванат (Динамо Київ).
43’
ГОЛ ! М'яч забив Джевані (Олександрія).
15’
ГОЛ ! М'яч забив Володимир Бражко (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 61
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Рейский
Классный матч выдали команды, ДК молодцы, шахтари сегодня в трауре будут оспосля полтавчан и хорошей игры самого титулованного клуба страны.
Умник
Александрия 1 момент
2 стандарта 2 гола.
2 стандарта Дмнамо само создало сопернику.
Это достает.
Ярмола просто художник.
Кабаев усилил
А Бражко лучший игрок матча.
Приятно смотреть на таблицу лучших бомбардиров упл
Александр Шевченко
20 голов за 6 матчей. Атака огонь. Больше трех голов за матч забиваем. Правда 10 пропущенных, деду нужно что-то делать с этими Поповыми- Сиротами
ALF🎈
15 за 6 ігор + три матчі в запасі👏👍 ще ближче наблизились до чемпіонства🏆 шанси дуже великі
Вітаю київські клуби з перемогами, гарний результативний вечір для столичних клубів.
Владислав Рейский
Кроты уже минусят 
Перець
Матч агонь, зараз у кротів почне підгорати пердак
Pavel_i_CO
Всіх з перемогою. Впевнено повертаємо чемпіонство до Києва
Умник
Мы всегда с трудностями. Это ж Динамо
Андрей Залищук
обана, Шахтарю потрібно трохи піднажати щоб друге місце зайняти, чемпіонства їм не бачити
FunnyCat_____
Федя 228,  если ты еще создашь Ники Александр Львов, Александр Луцк и Александр Черновцы - Шахтёр обязательно победит Антверпен!
FunnyCat_____
Пойду ветку онлайна читать, как там фаны донецкого середняка потные кулачки за Сашку держали 
DK1961
Поздравляю с победой! Но для чемпионства просто необходимо:
1. Постараться не терять очки до зимнего перерыва.
2. Зимой СРОЧНО найти нормального центрбека (хотя бы одного).
bossi
Олександрія задихнулась в кінці..Кабаев як буде так грати то лівий фланг його..
PUMA
Все таки какое недорозумение этот александр Киев.Та даже Запасной спрятался в нору,а это никак не успокоится 
FunnyCat_____
Молодцы что проявили характер!
Такие победы очень важны в борьбе за чемпионство !
Zanregent
Всех с победой но где то повезло... В защите трындец! Нужны нормальные толковые защитники!
ALF🎈
Приємно навіть те, що гол забив за Олександрію Скорко вихованець Динамо і гравець нашої збірної молодіжки, йому лише 21 рік
BATI-GOOOOOL
Болею за Динамо более 40 лет но "веселее" этой  команды не было ни когда)).Забивать много забивали,но чтобы столько пропускали!!! Хотя по мне лучше 4-2 ,чем 1-0 да и даже 2-0 ведь чего болельщик ждет больше всего ГОЛА !!! БУДУТ ГОЛЫ БУДЕТ И РЕЗУЛЬТАТ.
sahka1981
З перемогою! Атака вродє і нормально , але дуже легко якось пропускаємо, два стандарта  два гола, щей Циганик каркуша). Бражко звісно молодець  ну і заміни слід відмітити, у Олександрії вони послабили гру, особливо коли замінили Ковальця, Скорка, а у ДК навпаки посилили, особливо звісно Кабаєв, і мяч класно відібрав в захисті, і загострював непогано і гольову віддав, потрібно йому більше часу давати  у Волошина сьогодні не зовсім пішло. Добре що забили в кінцівці, але було близько до неприємностей, потрібно все-таки краще реалізовувати моменти.
Юра Шопов
Команда играет пока в молодежный футбол, а не в взрослый, отсутствует дисциплина и порядок, играют  отдельными отрезками, а нужно весь матч