Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 жовтня 2023, 19:03
3109
24

Динамо – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Що в однієї, що в іншої команди настрій зараз не дуже

| Оновлено 01 жовтня 2023, 19:03
3109
24
Динамо – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Динамо Київ

В неділю, 1 жовтня, відбудеться поєдинок 9 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть київське «Динамо» та «Олександрія». Гра пройде в Києві на полі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського, початок – о 19:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Динамо

«Динамо» знаходиться на п'ятому місці в турнірній таблиці. Але не все так погано – команда зіграла тільки п'ять матчів, тоді як, наприклад, «Шахтар», що поки знаходиться на першому місці, вже дев'ять, тому за потенційно набраними очками кияни цілком можуть очолити турнірну таблиці, коли зіграють стільки ж, як і конкуренти.

Тим більше, що чемпіонат залишився єдиним турніром, в якому «біло-блакитні» беруть участь. Після вильоту з Ліги конференцій від «Бешикташа» така ж доля спіткала команду посеред тижня і в національному кубку. В київському дербі сильнішими виявилися сусіди з «Оболоні». Тепер точно можна зосередитися на поверненні чемпіонства.

Ця поразка стала для команди холодним душем. Та й для окремих гравців також. Вже звиклося, що Володимир Бражко за свою гру отримує тільки компліменти, але в матчі з «Оболонню» саме його втрата м'яча призвела до голу. Погано відіграли тоді й, наприклад, Буяльський та Беніто.

Останній підміняв на вістрі атаки Ваната. Є ймовірнсть, що в неділю Владислав повернеться в основу, хоча його гольова засуха продовжує тривати – востаннє він забивав ще в другому турі.

Олександрія

Після гру попереднього туру, за інформацією нашого сайту, Руслан Ротань збирався подавати у відставку. Було чого – «Чорноморець» познущався з «Олександрії», забивши їй п'ять голів. Проте помічники відмовили Руслана Петровича від поспішних кроків, подивимось у цьому матчі, чи мали вони рацію.

В турнірній таблиці «Олександрія» дванадцята. Передумов для значного стрибка вперед нема, але перемога все ж дозволить команді піднятися.

Щоправда, здається, що «поліграфи» розівчилися перемагати. Вони здобули дві звитяги 1:0 в стартових двох турах, але після того шість (!) разів підряд програли. Мабуть, навіть ті фани команди, які плювалися при нескінченних нічиїх команди в минулому сезоні, згадують ті часи з ностальгією, – як не як, але очки набиралися, не те що тепер.

Трохи підняв настрій команді матч в Кубку України. «Рух» довго опирався, проте ж все одно не втримав нічию 0:0 в основний час, причому забив сам собі зусиллями свого капітана Марко Сапуги, внаслідок чого «Олександрія», на відміну від «Динамо», все ж вийшла в чвертьфінал.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли 31 матч: +24=5-2, різниця м’ячів 76-18 на користь «Динамо».

Орієнтовні склади

«Динамо»: Бущан - Караваєв, Попов, Сирота, Дубінчак - Бражко - Ярмоленко, Андрієвський, Буяльський, Волошин - Ванат.

«Олександрія»: Шевченко - Копина, Кравченко, Савченко, Ернандес - Білошевський, Сігеєв - Микитишин, Джевані, Кулаковський - Ковалець.

Прогноз на протистояння

Припустимо, що перемогу все ж здобудуть кияни, кадровий потенціал у них кращий, та й Мірча Луческу все ж повинен мати достатньо ідей, щоб перемогти настільки кризового суперника. Якщо буде великий розгром, то спрогнозуємо, що Руслан Ротань подасть у відставку.

1 жовтня, неділя

«Динамо» – «Олександрія»
Київ. Стадіон «Динамо». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі 2+2 та на YouTube
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
ДИНАМО - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 3:1
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Павло
О, дєгєнєрат, який шукає "матчі Динамо в ЛК", знову на чергуванні 
Перець
Якщо дід неначудить зі складом, то все буде добре 
SportsMan
Забавный, конечно, теперь чемпионат. Кто угодно может выиграть у кого угодно, что и подтверждает турнирная таблица: уже почти треть чемпионата прошло, а целых пять команд разделяет всего три очка. Ещё и Динамо с четырьмя несыгранными матчами, так что в эту толпу ещё одна команда добавится 
Fitness.sports
Пару слов о вчерашнем матч, результатом не удивлён могло быть и хуже в прошлом туре
Сегодня только Победа, мотивация должна зашкаливать! 2-0 прогноз.
Владислав Рейский
Ого ск шахтарей тут, не то что на ветке по началу так точно про ворсклу с шахтой  , все ждут победы ДК и чемпионства видать 
🔱Avtoigor🔱
Можна погодитись з прогнозом спортюа.
Напевно 3:1 або навіть 4:1, можливо Олександрія жодного не заб'є сьогодні.
Swed
Это же вечная жертва, как тут писали? 
  Значит 7:0 в честь праздников.
 
Pavel_i_CO
Сьогодні киянам потрібна лише перемога. На данний момент, за втраченими очками, у нас +3 над іржею, а ввечері хотілося б бачити вже +6
Alexx
Олександрия обязана побеждать.им просто деваться некуда 
Alexander Киев
Що Ротань, що Луческу.. 
Однакові команди. Рівень один. 
Правда Олександрія проукраїнська, а дінама - ОПЗЖ   
Тому буду вболівати за Ротаня і КО
zelc006
Динама це сила! Будулай - святило!