Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 жовтня 2023, 00:01
1150
3

Ковалівка голів не побачила. Колос та Полісся видали сухий матч

Підсумок гри можна назвати закономірним, перемогу не заслужив ніхто

| Оновлено 02 жовтня 2023, 00:01
1150
3
Ковалівка голів не побачила. Колос та Полісся видали сухий матч
УПЛ

Команди перед матчем показували протилежні результати. В активі «Полісся» не було жодної нічиєї, а «Колос» ділив очки з суперниками чи не найчастіше. Було цікаво, чи такі тенденції збережуться і після кінця цього матчу.

До стартових складів особливих питань не було, хіба що Ємець на позиції лівого захисника виглядав вимушеною мірою.

Склалося враження, що обидві команди готові ризикувати і грати на перемогу, але їхні бажання явно не відповідали їхнім можливостям. Для прикладу, в «Полісся» часто Будківський не розумів, куди збирається віддавати Макуана після ривка. Або ж у форварда вже навіть позиція була вбивчою, але техніка підводила. Або ж в когось іншого справа доходила до удару, але його виконання залишало бажати кращого.

УПЛ

Ці моменти були вкрай нечастими. Команди ніби і хотіли виграти, але намагалися це зробити так академічно, що дивитися гру було відверто нецікаво. Єдиним, що трохи урізноманітнювало гру, були суддівські помилки в елементарних не надто важливих ситуаціях і сперечання гравців через це. Ці сперечання закінчувалися картками.

В другому таймі свою майстерність продемонстрували воротарі, які почергово витягували м'яч з-під перекладини після ударів Морозка та Богданова. Також були ситуації, коли м'яч метався у воротарських майданчиках обох команд, але до ударів справа не доходила.

Чесно кажучи, давно не доводилося бачити такого, м'яко кажучи, спокійного в плані гольових моментів матчу. Якби котрась команда забила б, це було б явно несправедливо, рахунок 0:0 вимальовувався задовго до фінального свистка. Так і сталося.

УПЛ

«Полісся» вперше в чемпіонаті зіграло внічию, а для «Колоса» ця нічия стала вже п'ятою, більш миролюбної команди за «Колос» цього сезону в УПЛ немає.

В наступному турі «Полісся» гратиме з «Динамо», а «Колос» – із «Ворсклою».

Українська Прем'єр-ліга. 9 тур.

«Колос» - «Полісся» - 0:0.

Богданов, 48, Лучкевич, 70 - Макуана, 45, Танковський, 50, Будківський, 50.

«Колос»: Фесюн - Лучкевич, Бурда, Бондаренко, Чорноморець, Ємець - Богданов (Мілько, 82), Демченко - Болбат (Ільїн, 75), Дієго (Велетень, 61) - Безбородько (Попов, 82).

«Полісся»: Бойко - Морозко, Шабанов, Чоботенко, Смоляков - Танковський (Крушинський, 83), Кушніренко - Козак, Грицук (Аріелсон, 83), Макуана (Шастал, 83) - Будківський.

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка).

КОЛОС - ПОЛІССЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни Колоса: Велетень - 5,5, Ільїн - б/о, Мілько - б/о, Попов - б/о.

Заміни Полісся: Крушинський - б/о, Аріелсон - б/о, Шастал - б/о.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mishka_Tayson
Посередня гра посередніх команд. Але навіть на фоні цієї посередності суддівство пані Монзуль подеколи вражало просто таки фантастичною некомпетентністю.
Ztpolissay
Дійсно сьогодні футболу було мало гра нічийна,але в мене питання до головного тренера Полісся чому так пізно були проведені заміни?
Бажаю успіхів і перемог Поліссю в майбутніх матчах.
Gargantua
Колос и сам не играет и другим не дает