Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 01 жовтня 2023, 15:44
3829
11

Йожеф САБО: «За Динамо зараз так само сумно спостерігати, як і за Шахтарем»

Фахівець розповів, що йому не подобається в грі столичного клубу

| Оновлено 01 жовтня 2023, 15:44
3829
11
Йожеф САБО: «За Динамо зараз так само сумно спостерігати, як і за Шахтарем»
ФК Динамо Київ

Колишній тренер «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо оцінив гру київського клубу в поточному сезоні.

- У киян просто немає гри і якісних футболістів. Ярмоленко вже відіграв своє і від нього не потрібно вимагати чогось надприродного. Він уже не буде тягнути команду. У «Динамо» є футболісти, наприклад, Буяльський, які грають як вільні художники, а у відборі нуль. Сьогодні у футболі потрібно вміти не тільки атакувати, а й відбирати!

А як Ярмоленко йому віддавав, а Буяльський замість того, щоб пробити в правий кут, стояв і чекав, щоб перекинути воротаря. Це піжонство!

Шапаренко мені подобався, але після серйозної травми від нього залишилася тільки половина його колишнього рівня. Сподіваюся, він встане на ноги. Це роботяга, який вміє відбирати, віддавати, у нього є швидкість. Але поки що в «Динамо» немає гравців! І що найстрашніше, я не бачу характеру у футболістів, як у Вернидуба. Він скрізь уміє побудувати команду, чи то «Зоря», чи то «Шериф», чи то «Кривбас». Там що, кращі футболісти, ніж у «Динамо»?! Вернидуб змушує своїх підопічних відпрацьовувати.

А за «Динамо» зараз так само сумно спостерігати, як і за «Шахтарем». Ще мені не подобається один момент.

- Який?
- Як футболісти в центрі поля на дупі катаються! Іноді я навіть вимикаю телевізор через це. Фол у середині поля, суддя свиснув, а футболіст лежить і крутиться від невеликого поштовху, мало не швидку допомогу викликай. А через хвилину встав і побіг, як ні в чому не бувало. Пи*****! Це ж соромно для мужика! Це відбувається не тільки в нас, а й в Англії.

Я себе так ніколи не поводив. Пам'ятаю, як грали проти Німеччини, а Беккенбауер наступив мені на ногу, і я із закритим переломом на уколах дограв матч до кінця.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bolelschik
Да, помню мачт СССР-ФРГ на ЧМ 1966г. Хорошая команда была. Но было идиотское правило - ни одной замены
zelc006
Дно--оо суцільне...
AutumnBridge
Да.  И это только начало полураспада нашего футбола.  Зима будет долгой, а война ещё дольше.   Уедут за ...  следующие пареньки,  а останутся юноши и смелые легионеры  уровня сборной Океании.
Maks Maks
Ярмоленко найкращий бомбардир чемпіонату. І це при тому, що зіграв лише п'ять матчів. А цей маразматик воняє, що він своє відіграв. Андрій, на данний момент, найкращий гравець в УПЛ.