Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 жовтня 2023, 12:26
2479
6

Фулхем – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 2 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 03 жовтня 2023, 12:26
2479
6
Фулхем – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

2 жовтня на «Крейвен Котедж» пройде матч 7-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Фулхем» зустрінеться з «Челсі». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Фулхем

Клуб цього сезону вступав зі зрозумілою метою: остаточно довести, що він позбувся ярлика футбольного ліфта. Минулий чемпіонат вийшов безумовно вдалим: нарешті, піднявшись до Прем'єр-ліги, не було загрози повернутися назад, до Чемпіоншипу. Навпаки, дачники до весни були серед претендентів на єврокубки, а закінчили у верхній частині таблиці, 10-ми. І, безперечно, це заслуга наставника, Марку Сілви. Але зараз розпочався горезвісний другий сезон, часто дуже складний для екс-новачка. Тим більше, що до Саудівської Аравії поїхав основний бомбардир, Митрович. Потрібно визнати відверто: повноцінно серба поки що не замінили. Але за рахунок інших козирів, у тому числі тямущої оборони, вдалося гідно стартувати. У 6 перших поєдинках набрано по 2 перемоги (примітно, що і Евертон, і Лутон були обіграні 1:0) та нічиї. Ще й у Кубку Ліги вибили по пенальті Тоттенхем. А потім пройшли і Норвіч, обігравши його 2:1.

Челсі

Команда була, мабуть, головним розчаруванням минулого сезону, особливо у співвідношенні між величезними витратами та мізерними результатами. І зараз уже можна говорити, нічого не змінюється. Поки що і Маурісіо Почеттіно мало що дав аристократам, і хоча аргентинець наполягає, що його підопічні добре грають, досить згадати як останні результати (0:0 з Борнмутом при 0:1 з Ноттінгем Форест та Астон Віллою), або те, що виграли у 6 турах взагалі лише у скромного новачка, Лутона. І лише у Кубку Ліги є успіхи: після проходу Вімблдона вибили 1:0 міцний Брайтон.

Статистика особистих зустрічей

Челсі мав чудову серію перемог. Але минулого сезону Фулхем вигравав удома і видавав 0:0 на Стемфорд Брідж.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари Челсі. Але у нього проблеми, особливо в нападі, тож ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,909).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AutumnBridge
Угадал.   Но я же рассчитывал на 90 минут, а он ушёл без ассиста.)
AutumnBridge
Всё . Это Мишкина игра.  Гол +пас и  0:2.  Может быть в моём сне.)  Так поздно пялиться нет желания.