Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 27 вересня 2023, 17:00
3760
57

Оболонь – Динамо Київ. Прогноз і анонс на матч Кубка України

Столичне дербі вже заявило про себе, але тепер зробить це і в кубковому форматі

| Оновлено 27 вересня 2023, 17:00
3760
57
Оболонь – Динамо Київ. Прогноз і анонс на матч Кубка України
ФК Динамо Київ

У середу, 27 серпня, в Києві на стадіоні «Оболонь-Арена» відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка України з футболу, у якому зіграють київські «Оболонь» і «Динамо». Стартовий свисток рефері пролунає о 17:00 за київським часом.

Оболонь


Настали заключні дні вересня, тож будь-які сентименти щодо новачків поточного сезону української Прем'єр-ліги більше не мають сенсу – вони вже стали повноцінними учасниками змагань, тож вимоги щодо них суттєво зросли. І далеко не кожному вдається витримати цей психологічний натиск.

Ось, наприклад, київська «Оболонь». Дуже симпатичний колектив зібрався під керівництвом Валерія Іващенка, однак, на жаль, ми вже встигли забути, коли востаннє «пивовари» відзначалися забитими м'ячами в офіційних матчах. І якщо вболівальникам нагадати, що це сталось ще до настання осені, то одразу зникнуть усі питання щодо поточного становища команди в турнірній таблиці.

Але при цьому «Оболонь» анітрохи не схожа на команду, яка грає виключно з акцентом на оборону. Тут швидше складається ситуація, коли столичному колективу просто не вдається розпечатати ворота суперників. Матч минулих вихідних проти «Вереса» в цьому плані був уже дуже показовим (0:0) – скільки моментів було в обох команд? А скільки в підсумку голів забито? У цьому й полягає проблема «пивоварів», хоча й грали вони за цей період проти «Шахтаря», «Полісся», «Вереса» і «Кривбаса» – тут особливо не розкрутитись.

Динамо Київ


Останній матч на нашій пам'яті, коли атака «Оболоні» дійсно показувала максимум можливостей, припав якраз на вже призабуте столичне дербі проти «Динамо» на початку серпня. О, це була просто чудова гра (2:4), за підсумками якої можна було сміливо стверджувати, що в цьому сезоні наші загальновизнані гранди можуть забути про цей свій почесний статус – конкуренція в них буде точно.

Цей матч для команди Луческу тим часом був передвісником проблем в іграх проти грецького «Аріса», а також частиною майбутніх невдач у протистояннях проти турецького «Бешикташа». «Біло-сині» в підсумку так і не потрапили до основної частини єврокубків, навіть незважаючи на те, що навіть зуміли переконати своїх суперників по внутрішній арені в тому, що їм вкрай важливо перенести «зайві» дуелі. Тактичний хід не спрацював належним чином, тож «Динамо» ще довго будуть його пригадувати.

Але зараз від колективу Луческу відскакує будь-яка критика, приводом для чого є відмінні результати команди. Перемоги над «Ворсклою» (2:0) і ЛНЗ (4:2) після міжнародної паузи – що може бути краще для продовження підйому турнірною таблицею? При цьому запитань виключно по грі до «Динамо» просто немає. Хіба що кадровий потенціал викликає перестороги, і тут як би не побачити когось із молодіжної команди десь на позиціях флангових захисників у кубковій грі.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Оболоні» й «Динамо» раніше перетиналися 15 разів у рамках Прем'єр-ліги і Кубка України. Спостерігається перевага за кількістю перемог з боку «Динамо» – 12 проти однієї, за двох нічиїх. Команди востаннє грали між собою в серпні цього року, коли на «Оболонь-Арені» голів Руслана Черненка та Данила Карася не вистачило для того, щоб протиставити м'ячам Владислава Ваната, Андрія Ярмоленка (дубль), Віталія Буяльського.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане 31-річний Назарій Дьордь з Ужгорода, який на своєму рахунку не має матчів у рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Олексій Миронов і Михайло Юхименко, а резервним арбітром відпрацює Олександр Кальонов. На матчі буде відсутня система VAR. У Дьордя немає досвіду проведення матчів за участю обох команд.

Орієнтовні склади


«Оболонь»: Рибка – Прокопенко, Лук'янчук, Приймак, Нагієв – Суханов, Мороз, Черненко, Мединський – Тарануха, Чернов.

«Динамо» Київ: Нещерет – Малиш, Сирота, Попов, Караваєв – Рамадані, Бражко – Кабаєв, Царенко, Беніто – Ванат.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що принципове протистояння отримає новий запеклий виток. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 2.5.

27 вересня, середа

«Оболонь» – «Динамо» Київ
Київ, «Оболонь-Арена». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – YouTube
ОБОЛОНЬ – ДИНАМО КИЇВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Назарій Дьордь (Ужгород)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін прокоментував топ-матч Ліги чемпіонів Баварія – Реал
Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0
Лунін прокоментував топ-матч Ліги чемпіонів Баварія – Реал

Команди зіграли унічию – 2:2

Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ
Футбол | 01 травня 2024, 23:58 25
Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

Коментарі 57
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUMA
Норм так 6 первых сообщений,от ботофермы.Одни и те же ники.Что б все у нас так работали как боты Шахтёра!!!
Pavel_i_CO
Ордловської біженці перейшли на новий рівень, тепер охороняють гілку Динамо Київ з першої години ночі. Сьогодні ця купка бомжів днонецьких хоч футбол подивитися зможе, бо вчора ніхто з цих жебраків не зміг знайти 35грн, щоб подивитися матч своєї смердючої іржавої помийки з лугандонії
😼
Два київські клуби, вболіваю за обидві команди, бо сам з Києва, важко розділяти або порівнювати, хай там як буду вболівати за Динамо, бо я з ними вже багато років, але нічия або програш мене задовольнять.
Оболонь має бути в ЧУ,  бажаю успіхів обом командам.
😼
Пес сторожевий, який в захваті від Динамо аакуйко228 сьогодні охороняє гілку, йому не наливати, а то знову переплутає Копанку з Динамо і почне вити і гавкати, як то було після пляшки омивайки.
⬆️
Ну не будет Оболонь умирать за кубок.    У них важнейшая игра потом в
Минае с Минаем.   Который отправил  на кубок против Виктории второй состав с помощниками тренера.   А сам Шаран остался в Минае с основой и готовятся как раз на Оболонь.   Вот там будет жар!    А тут какие нибудь
0:4 аж со свистом.
FunnyCat_____
Удачи Динамо, но не расстроюсь если победит Оболонь !
ALF🎈
Вся Україна за Оболонь? ох ви гусі
Які ж ви жалюгідні. 
Кротофани, як завжди, відрізняються від всіх нормальнмх вболівальникіа своїми мізками, точніше їх відсутністю. Голова да вуха. Це ж яким треба бути #бнутим щоб таку маячню строчити
😼
БLя а таких довбоєбів в нас багато Нажаль
DK1961
Настоятельно рекомендую всем ржавым ботам также активно выливать свое...на вентилятор после "феерии" развалин "восточной Барселоны" в Бельгии 4 октября. Жду не дождусь ваших СУПЕРИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНЫХ И ПРОФЕССИОНАЛЬНЫХ ВЗГЛЯДОВ на это событие
😼
Де той Фаня? Це лохмате фанькінкот це макс777??! Бо дуже схожий
Фанькин кот
Удачи Оболони! А то динамка суркисова постоянно не справляется на 2-3 фронта, постоянно свои матчи переносит. А ей ведь за чемпионство надо бороться - языком. Реально же - за то, чтоб снова не обновить антирекорд в чемпе. Поэтому, пусть выиграет Оболонь! И этим существенно облегчит жизнь динамке и её преданным фанатам (Фане, Шпроту и прочим), а также престарелому энтренадору Мирче Михалычу!  
Galex
Попов - червона у 1-му таймі.
Alexander Киев
Вся Україна за Оболонь 💪🇺🇦👍
Абсолютно рівні команди, тільки арбітр матчу може знову зробити результат, якщо ФК ОПЗЖ Суркісня занесла шубу 
Привет
Оболонь, за тебя сегодня вся Украина! Давайте вместе присоединимся к поддержке Оболони в матче против Динамы !
apepa
Вся Украина за Оболонь и против суркиских вонючек! Напоминаю что суркисы враги Украины и болеть за их динама украинцу категорически запрещаецца!