Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 вересня 2023, 01:17
18361
110

Циганик у суді заявив про готовність взяти Коломойського на поруки

Футбольний блогер вважає, що Ігор Валерійович – «відповідальна людина»

| Оновлено 26 вересня 2023, 01:17
18361
110
Циганик у суді заявив про готовність взяти Коломойського на поруки
t.me/stranaua

Працівник «1+1 Media» Ігор Циганик сьогодні у компанії колег та інших осіб виступив у Київському апеляційному суді на засіданні щодо оскарження рішення суду першої інстанції про обрання запобіжного заходу для бізнесмена Ігоря Коломойського, якого неофіційно у ЗМІ називають тіньовим власником клубу УПЛ «Дніпро-1».

Під час своєї промови Циганик приєднався до інших спікерів і попросив суд взяти на поруки Коломойського.

«Я Ігоря Валерійовича знаю з березня 2004 року, коли у Дніпрі було представлено перший проект з будівництва великої спортивної арени незалежної України, який мав назву «Дніпро-Арена». На той час це стало прикладом побудови такого соціального явища як спорт. Бо до того спорт був у дуже занедбаному стані».

«Я чому хочу говорити про соціальне явище? Тому що Ігор Валерійович казав, що перемоги на спортивному фронті, на соціальному, вони дозволяють розвиватися країні і дуже важливі саме у воєнний час».

«У 2015 році «Дніпро», президентом якого є Ігор Валерійович Коломойський, грав у фіналі Ліги Європи. Тоді вся країна на якийсь час взагалі забула про існування війни, вона (країна) просто вболівала. Це було величезне піднесення духу».

«Якщо говорити про футбольні справи, то я сьогодні багато чого вислухав. Я можу сказати, що за той час, а Ігор Валерійович у футболі вже майже 30 років, це єдина людина, яка боролася проти корупції у футболі. Будь-хто, хто хоч трохи розбирається у футбольних справах в Україні, той розуміє, що Ігор Валерійович – єдина людина, яка постійно стояла на тому, що все має бути fair play. Це означає «чесна гра».

«Я довго знаю Ігоря Валерійовича, я добре знаю його родину, я знаю його ставлення до сім'ї, друзів. Це й мотивувало мене сьогодні прийти та виступити на засіданні. Тому я прошу суд надати можливість взяти на поруки Ігоря Валерійовича Коломойського. Я знаю його контакти, я був у нього вдома, знаю, де він живе. Я переконаний, що він ніколи не зробить щось, що пішло б не на користь його родини та друзів. Тому я вважаю, що Ігор Валерійович є відповідальною людиною», - заявив Циганик.

Також у суді на підтримку Коломойського виступили Наталія Мосейчук, Алла Мазур, Юрій Горбунов, Олександр Ткаченко, головний рабин Дніпра Шмуель Камінецький та інші.

Оцініть матеріал
(110)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 110
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Болела
Цей чувак крім всього іншого, з чим має розібратись слідство, просто вбив один з найкращих клубів України з прекрасною історією. Просто йому набридло. Циганки не хоче розповісти де така команда як Дніпро ?
AndiM
Слівной бачок муслєсучка, шокєр ткаченка, пістабол циганік, гарбунова продюсер фільмів про бидло-свиню - оце компашка бл. 
Та вас всіх треба відп#3₴ити і кинути за грати до калоМойши.
Octopus
Цыганык утратил остатки своей репутации. Его и раньше можно было не слушать, а теперь вообще все что он говорит на 0 умножать.
MrStepanovM .
йобаний сором
Lex Aries
І мосейчучка теж там. Ну хтоб сумнівався, шеф під вартою)
Андрей Саламаха
Циганик зовсім впав в моїх та я думаю у решти вболівальників, після такої заяви! Кого він хоче взяти на поруки? Коломойшу? Ця гнида потопила легендарний клуб та ще і спортивний костюм клубу   одягла "мерзота неголена"! Ганьба сраному циганку!
Олег Височанський
Нижче плінтуса
fedd1979
Такі вони патріоти... Починаючи із Ткаченка. 
Ренат Мухамедзянов
Интересно сколько стоит взять на поруке Коломойского??? И вообще как его можно взять на поруке? Типо поверьте больше воровать не буду, предпоследний раз!!! 
Болела
Як же це все цинічно…
Павелка легенди на поруки брали..
Ці Коломойського…
Бабки, бабки, бабки…
In cash we trust
chak98
Немає слів. Я вважав циганика нормальним, а виявляється таке. Беня пограбував Україну а цей став на його захист. Шо гроші не пахнуть?
Remark
Не можу промовчати! Я завжди був за Циганика, але в даній ситуації він не Ігор, він Антон, повний!
Alexx
Да это все спектакль устроенный зеленским .никто не бцдет сидеть.Зеленский сам занимается коррупцией на пару с коломойским и весь офис его и все депутаты все министры судьи прокуроры .не смешите 
dts01
Ця «відповідальна» сука хай спочатку за вбитий «Дніпро» відповість!
Octopus
Дубинского еще не хватает на фото 
AleksDnipro
Беню посадили, але найголовніше зло всередині країни - Ахметов, продовжує добре собі існувати, на волі. Трибуна пубілкує "постики" про мецената номер 1 (це щодо ручних спортивних ЗМІ), зараз татарін піариться на макетах для ЗСУ. Унікальний пристосуванець.
Виктор Ершов
Ще одна шавка коломойского!!!
Злий Глобинець
Зашквар для Циганика - на все життя! Це ж треба додуматися - брати на поруки головного корупціонера України (який найбільше вкрав і найбільше вивів за кордон, навіть у США встиг "відзначитись"). 
Як журналіст і людина Циганик для мене більше не існує.
Pavlo Pasichnyk
Істота без честі, гідності, совісті - Юда, що продався за 30 срібняків...