Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2933
0

Новий інвестор Металіста 1925: «Побачив, що клуб потрібен Харкову»

Володимир Носов – про свою появу в українському футболі

Новий інвестор Металіста 1925: «Побачив, що клуб потрібен Харкову»
Володимир Носов

На початку вересня «Металіст 1925» опинився на межі ліквідації через втрату інвестора. На допомогу клубу прийшов засновник криптобіржі WhiteBit Володимир Носов. Він пояснив, чому вирішив вкласти гроші у футбольний клуб:

«Я з дитинства захоплююся футболом. Тому моє рішення стати інвестором саме в українському футболі ніяк не можна назвати спонтанним.

Думаю, мій прихід в український футбол був тільки питанням часу. Я намагаюся підтримувати своїх, українців. Так, те, що «Металіст 1925» опинився в скрутній ситуації, а я сам харків'янин, - ці обставини, звичайно, вплинули. Пазл склався сам собою. Але, впевнений, якби цього не сталося, рано чи пізно я все одно прийшов би в український футбол.

Я харків'янин. Знаю місцевий футбол зсередини. Харків – дуже футбольне місто, і було б несправедливим, якби він не зі спортивних причин втратив своє представництво в елітному дивізіоні країни.

Футбол важливий для Харкова, особливо сьогодні. Я в цьому вкотре переконався, коли отримав десятки повідомлень у соцмережах від уболівальників із проханням підтримати «Металіст 1925». Для мене це був лакмусовий індикатор – клуб потрібен місту, його жителям, і він має грати в Прем'єр-лізі.

Звичайно, я стежив за «Металістом 1925» з моменту заснування клубу. Команда за шість сезонів пройшла шлях від аматорів до Прем'єр-ліги. Це дуже гідний результат, який свідчить про амбіції клубу. І такий клуб повинен грати і розвиватися далі».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.