Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 вересня 2023, 21:00
35244
10

Стало відомо, хто врятував Металіст 1925 від ліквідації

Рятівником став уродженець Харкова Володимир Носов

| Оновлено 03 вересня 2023, 21:00
35244
10
Стало відомо, хто врятував Металіст 1925 від ліквідації
Володимир Носов

Засновник та СЕО криптобіржі WhiteBIT, Володимир Носов вирішив підтримати «Металіст 1925» у скрутний для команди час. Нагадаємо, у клубу виникли серйозні фінансові проблеми, через які команда могла зникнути.

Володимир Носов, уродженець Харкова, не зміг стояти осторонь проблеми «Металіста 1925». Не міг дивитися, як його рідне місто, яке має чудові футбольні традиції, може залишитися без футболу.

«Для «Металіста 1925» підтримка від Володимира Носова є надзвичайно важливою. Клуб, який поступово розвивався, від аматорського чемпіонату України до найсильнішого дивізіону вітчизняного футболу – міг припинити своє існування. Коли щодня прилітають ракети – подібна підтримка є надзвичайно цінною. Тож, зважаючи на наш запит, від топ-менеджменту «Металіста 1925» та «АЕS Group», Володимир Носов вирішив підтримати клуб, ставши його новим інвестором», – розповів виконавчий директор «Металіста 1925» Андрій Недєлін.

«Останні декілька днів новини про ймовірне закриття клубу заполонили спортивні медіа. Я не міг дивитись, як Харків залишиться без футболу. Мені хотілося підтримати рідне місто і його команду, крім того я отримав десятки звернень в соціальних мережах від вболівальників з проханням врятувати команду. Мрію, щоб не дивлячись на війну, український дух не згасав, а спорт продовжував розвиватись. Тому Прем'єр-лізі бути, а «Металісту 1925» бажаю набратися сил і продовжувати задавати рівень в турнірній таблиці», – прокоментував Володимир Носов.

Оцініть матеріал
(139)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
А де ж відомий олігарх, великий любитель харківського футболу? Зник безслідно...
DK1961
Молодец! И заодно утер нос тем ржавым писакам, которые обзывали ЭТОТ Металлист ненастоящим (также, как они сейчас обзывают и Днепр-1).
Айвенго
Треба змінити назву клубу. Що одна, що друга команда з Харкова нічого спільного з покійником не мають. Одні чомусь ще до назви приліпили 1925. Що це ? Рік заснування може нового клубу. Другі купили команду "Метал" і втирають всім що це "Металіст". На жаль, панове, з того світу не вертаються. І не дуріть не собі та оточуючим голову.
iigor-komp
Дякуд! Київ.