Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2052
8

Челсі – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 24 вересня о 16:00 за Києвом

Челсі – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

24 вересня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 6-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому, в якому «Челсі» зустрінеться з «Астон Вілла». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Челсі

Клуб досі шукає свою гру. Журналісти порахували, що лише у стартовому складі за 2023 рік зіграло під 4 десятки футболістів. Причому багато хто з тих, хто виступав навесні, зараз взагалі не у складі, перейшов у літнє вікно кудись. Новачків теж набрали на сотні мільйонів, заодно повернувши до Лондона Маурісіо Почеттіно. Але на виході поки що низький ККД щодо практичних результатів, та й показаної гри. За 5 матчів у Прем'єр-Лізі аристократи змогли виграти лише у Лутона, новачка та головного аутсайдера цієї АПЛ (до тих 3:0 можна додати ще 2:1 з Вімблдоном у рамках Кубка Ліги). При цьому сині за симпатичної нічиєї з Ліверпулем у стартовому турі програли потім не тільки Вест Хему, а й Ноттінгем Форест, на своєму полі. А вже після паузи на матчі збірних Мудрик та компанія обійшлися без голів із Борнмутом. Михайло, до речі, вийшов у старті і був непоганий на загальному тлі.

Астон Вілла

Команда приблизно рік тому, вже після старту минулого сезону, заманила на тренерську посаду Унаї Емері. Заради іспанця вказали на двері Стівена Джеррарда, котрий, звичайно, не виправдав очікувань, але не можна сказати, що провалився у Бірмінгемі. Але це рішення дало результат: віллани відразу додали, і закінчили на 7-й позиції в АПЛ, нарешті піднявшись до єврокубків. Але тільки в Лігу конференцій, і це здавалося, що це лише перший крок, і амбітне керівництво клубу чекали явно більшого. Влітку склад поповнили статусні і недешеві новачки, такі, як Діабі, Дзаньоло, Пау Торрес і Лангле (заодно непогано скинули баласт, попрощавшись у тому числі з Ремзі та Коутіньо). Новий старт вийшов непоганим: пройшли Хіберніан у єврокваліфікації та виграли тричі у перших 5 турах АПЛ. Щоправда, перемагаючи Евертон, Бернлі та Крістал Пелас, значно поступилися сильним, Ньюкаслу (1:5) та Ліверпулю (0:3).

Статистика особистих зустрічей

У Челсі було 3 перемоги поспіль у Прем'єр-Лізі та прохід вілланів у кубку. Але у квітні у Лондоні гості виграли 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у Челсі. Але з урахуванням форми команд можна ставити на те, що гості не програють (коефіцієнт - 1,99).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Тут знову нічия
😼
А мені здається, що Астон Вілла виграє у синіх невдах.
Alexx
Челси отдыхал неделю..Астон Вилла ездила в Польшу на матч лиги конференций .Если Мудрика не будет победа Челси 
zhyr
М"яч в Мудрика. Зліва вільний партнер. Що робить Мудрик? Лізе обігрувати суперника і втрачає м"яч. Це ж не УПЛ.
Первый Среди Равных
буде пенальті і дадуть пробити Мудрику і він заб'є