Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 25 вересня 2023, 01:42
2722
0

Атлетіко Мадрид – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 24 вересня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 25 вересня 2023, 01:42
2722
0
Атлетіко Мадрид – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

24 вересня на «Ванда Метрополітано» пройде матч 6-го туру Прімери, в якому «Атлетіко» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Атлетіко

Клуб украй суперечливо проводить нинішній сезон. Загалом результати досить непогані: проведено 4 поєдинки (з Севільєю довелося перенести зустріч в останній момент через потужний шторм), з яких виграно половину. Але дуже різні результати, та й гра була у матрацників за принципом то порожньо, то густо. Самобутнього сусіда Райо Вальєкано розгромили аж 7:0, встановивши для себе історичний рекорд за весь час виступів. Але після цього нічим не відповіли на 3 м'ячі від Валенсії. Мадридський гранд програвав і більше, але Дієго Сімеоне публічно і жорстко розкритикував своїх підопічних. Цього тижня грали у Лізі чемпіонів, із Лаціо. І прогавили перемогу, пропустивши на 4-й доданій хвилині - від Проведеля, воротаря!

Реал Мадрид

Команда минулого сезону з більш-менш вагомих трофеїв взяв лише Копу дель Рей, при перемозі у півфіналі на Камп Ноу проти Барселони. Але каталонцям програли і в Суперкубку, і, головне, у Прімері. А в Лізі чемпіонів у 1/2 Манчестер Сіті взяв реванш за виліт 2022 року. Звісно, галактикос хотіли відвоювати втрачені позиції. Але при цьому Бензема, який пішов, змінили віковим Хоселу, а Куртуа, який вилетів надовго через травму хрестів - Кепою Аррісабалагою. По суті, єдиним серйозним посиленням королівського клубу став Беллінгхем - але як потужно дебютував Джуд в Іспанії. У тому числі завдяки його голам вдалося стартувати з 5 перемог - такого немає ні в кого в Прімері. Крім того, у Лізі чемпіонів іспанський гранд стартував із прийому берлінського Уніона. І, на відміну від Атлетіко, якраз у доданий час вирвали перемогу. Причому знову забив британський новачок.

Статистика особистих зустрічей

Мадридське дербі вважається одним з найважливіших. І у Реала не все складається: лише 1 перемога у 4-х останніх поєдинках, щоправда, і поразок стільки ж. Крім того, у кубку після 1:1 у основний час вершкові забили двічі в екстра-таймі.

Прогноз

Букмекерські контори надають мінімальну перевагу гостям. Реал і справді виглядає прагматичним чемпіоном, так що чекаємо на його перемогу, страхуючись нульовою форою (коефіцієнт - 1,9).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі
Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0
Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.