Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 вересня 2023, 22:45
711
0

ЛАВРИНЕНКО: «Фізично команда відновилася. А психологічно – було важко»

Наставник «Вереса» поділився думками про наступний матч в УПЛ

| Оновлено 20 вересня 2023, 22:45
711
0
ЛАВРИНЕНКО: «Фізично команда відновилася. А психологічно – було важко»
ФК Верес. Сергій Лавриненко

Головний тренер рівненського «Вереса» Сергій Лавриненко поділився очікуваннями від наступного матчу УПЛ проти київської «Оболоні» та розповів про відновлення футболістів після останньої гри.

«Фізично команда вже відновилася. А психологічно – було важко. Гра у Кривому Розі була нічийною. Прикро програвати, пропускаючи гол на останніх хвилинах. Всі футболісти були дуже розчаровані. Тому, цього тижня ми працювали в тому числі й над покращенням настрою в колективі. Кожна гра для нас дуже важлива. І настрій на кожну гру повинен бути бойовим.

У Києві в п'ятницю не зіграють Віталій Дахновський і Андрій Блізніченко. Зараз вони не тренуються з командою. Перший – продовжує відновлюватися після ушкодження ключиці. Андрію Блізніченку потрібне додаткове обстеження. Усі інші – працюють в загальній групі. Але у хлопців, які лише нещодавно відновилися після травм, зараз різний стан функціональної готовності. Це треба розуміти. Радує те, що всі працюють з командою.

Щодо нашого суперника, скажу, що «Оболонь» – хоч і новачок ліги, але це команда з досвідом. Багато футболістів київського клубу вже грали раніше на рівні УПЛ. Це команда з характером. Вони вже зіграли майже з усіма лідерами та по грі нікому не поступалися. Вони добре готові фізично. Також «Оболонь» використовує дуже незручну тактичну схему – із п'ятьма захисниками під час гри в обороні. Це виклик для кожного тренера. Ми поважаємо цього суперника і готуємося до хорошої бойової гри», – сказав Лавриненко.

Матч 8-го туру УПЛ між «Вересом» і «Оболонню» буде зіграний 22 вересня і розпочнеться о 17:00. Рівненська команда на цей час посідає 15 місце в турнірній таблиці чемпіонату.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.