Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 вересня 2023, 18:47
554
10

Валерій ЯРЕМЧЕНКО: «Шахтарю вдасться виправити ситуацію в Лізі чемпіонів»

Екс-тренер «Шахтаря» – про шанси команди в єврокубках

| Оновлено 20 вересня 2023, 18:47
554
10
Валерій ЯРЕМЧЕНКО: «Шахтарю вдасться виправити ситуацію в Лізі чемпіонів»
dynamo.kiev.ua. Валерій Яремченко

Колишній головний тренер «Шахтаря» Валерій Яремченко оцінив перспективи «Гірників» в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів після поразки 1:3 від «Порту»:

«Всі – і футбольні люди, і вболівальники прекрасно розуміють, в яких умовах знаходиться нині не тільки донецька команда, а й країна. Тож я не заздрю головному тренеру, адже «Шахтар» перебуває у підвішеному стані. У гірників немає свого рідного стадіону, власної бази, до того ж, команда постійно змушена перебувати «на колесах».

«Шахтареві» зараз дуже важко, і це сувора реальність. Відтак я не дорікав би команді за невдачі, тому що за звичних умов вона навряд чи так легко віддавала б очки. І це не тільки моя думка – впевнений, що якщо ви запитаєте будь-якого вболівальника, то він відповість так само. Хіба що якісь злостивці, які впливають на команду негативними емоціями, можуть міркувати по іншому.

Я раджу гравцям не звертати на це увагу, адже ми розуміємо, у якому становищі вони знаходяться. А вболівальникам – набратися терпіння, тому що футбол у таких умовах не є повноцінним.

Що ж стосується подальших перспектив донецької команди у нинішній Лізі чемпіонів, то мені здається, що їй вдасться виправити ситуацію. Однак буде дуже важко. І це усвідомлюю не тільки я, а й багато інших людей, які мають пряме відношення до футболу».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nicksaf
Що, ще один Грачов? До речі, де він є, чого не каже, що кроти виграють ЛЧ 
Виктор Войцеховский
С Барселоной исправят. Будет 0-10