Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 вересня 2023, 14:25
5265
14

Йожеф САБО: «Буяльський грає незрозуміло в кого»

Фахівець поділився думками про перемогу «Динамо» над «Ворсклою»

| Оновлено 19 вересня 2023, 14:25
5265
14
Йожеф САБО: «Буяльський грає незрозуміло в кого»

Колишній головний тренер національної збірної України та київського «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував перемогу киян над «Ворсклою» (2:0).

«Це не мій футбол. «Тири-пири» грати не цікаво – туди м'яч покотили, сюди покотили, пішки походили. Зараз в такий футбол ніхто не грає.

«Динамо» було сильніше. «Ворсклу» Скрипника бачу вперше. Його «Зоря» була пристойною командою і ми отримували задоволення від її гри. Зараз ми бачимо «тири-пири». Багато браку від гравців обох команд. Бувало, що банально м'яч не можуть зупинити в простій ситуації. За такі епізоди я казав на післяматчевих розборах: «Не можеш зупити?! Зупиняй руками!».

Не зрозуміло за рахунок чого «Ворскла» хотіла забивати «Динамо». Єдиний момент у полтавчан – удар в штангу від Кане. Немає нападника в команді, як і в «Динамо» і «Шахтареві». Чим футбол хороший? Коли забивають голи, є гольові моменти – кінцівка матчу у виконанні «Динамо» була цікавою.

У Буяльського було три моменти. В першому потрібно було просто пробити в дальній кут. Скільки там залишилося – 10 чи 9 метрів? В другому моменті була та ж картина і він знову хоче перекинути. Буяльський грає незрозуміло в кого. Можливо, у вільного художника. Ярмоленко грає розігруючого, непогано тримає м'яч, віддає. Замість Сидорчука зіграв Бражко – молодий, подає надії, але його, практично, не було видно попереду. Побачимо, як гратиме далі. Непогано зіграв Попов і Біловар теж добре провів цю гру», – сказав Сабо.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romario1501
Поки Яя Леон в запої, замість нього на поле вийшов Сабо)))
inoj
Вже не вперше читаю від Сабо щось погане про Буяльського. От не любить він його і кожного разу не втрачає нагоду сказати щось образливе. Напевно у Йожефа Йожефовича кожний удар по воротах закінчувався голом? Але Буяльський, при цьому, забив більше голів за Динамо ніж той самий Сабо і впевнений, що гольових передач віддав більше, при чому за меншу кількість матчів.
Перець
Їжак угомонись вже , живи пенсійним життям
Віктор Коробка
Йожеф Йожефович на своїй хвилі. Суцільний негатив, нема значення до кого. Браво!
Умник
Итак просьба берете у деда интервью, платите деньги ему.
Мало дали же.
Вроде и похвалил.
Ну етить его мать как Бражко пойдет вперед он опорник и держал степанюка всегда не давая ему убежать.
Тыры Пыры это игра в пас на третьего Йожешевич.
А нападения нет это пас пяткой Ваната Волошину и если бы не вар его 4 гол в упл.
Йожешевич бери больше денег с них. А то ты начал хвалить Динамо)))).
DK1961
Ежик просто обязан вылить очередное г... на Динамо. Суркис его кровно обидел, удалив от всего, что связано с Динамо. Поэтому ежик ВСЕГДА будет так отзываться о ЛЮБОМ динамовце
Gorlitsa
Ви хоть дивились саму гру? Я не любитель Сабо, але Буяльський грав препаскудно. Критика правильна. Буяльський випадає часто з гри на пару матчів, як і Циганков раніше. Може йому вже не цікаво тут бути? Треба мотивацію, а цигану пофіг здається! Отаке...