Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 вересня 2023, 12:44
996
1

Йожеф САБО: «В Шахтарі немає форварда, немає лідера, захист дірявий»

Відомий фахівець скептично ставиться до перспектив донецької команди в Лізі чемпіонів

| Оновлено 19 вересня 2023, 12:44
996
1
Йожеф САБО: «В Шахтарі немає форварда, немає лідера, захист дірявий»
Йожеф Сабо

Екс-тренер та футбольний експерт Йожеф Сабо розповів, що він думає про кадровий підбір донецького «Шахтаря» напередодні старту в Лізі чемпіонів.

«В багатьох матчах УПЛ важко далися перемоги донецькій команді. Дуже важко. Головна проблема, як на мене, полягає в тому, що зараз у «гірників» немає толкового форварда.

Зараз в розпорядженні Патріка ван Леувена багато молоді, багато перспективних гравців – і все. В команді вже давно немає лідера. От нікого я не можу виділити в складі «Шахтаря», кого б можна було назвати лідером.

Немає такого гравця, через якого б ішла гра, який би був однаково корисний і в захисті, і в нападі, і поле відмінно бачив, міг би передачу віддати прямо в ноги, з якісним ударом. Такий перелік якостей справжнього лідера. Є такий в «Шахтарі? Отож.

Багато років, десятиліттями, «Шахтар» сповідував атакувальний футбол. Однак якщо вони спробують зіграти в атакувальний футбол з «Порту», то, впевнений, вони програють, причому з дуже непристойним рахунком. Позаду в «Шахтаря» неспокійно, скажімо так, захист дірявий.

У матчах УПЛ гравці донецької команди виглядають непогано у фізичному плані, але, на фоні кого? «Оболоні», «Миная», «Колоса». Буде цікаво побачити, як зіграють на міжнародній арені. Інший рівень, геть інший», – сказав Сабо.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Ну, немає в Україні Мессі, ну то й що? Скільки можна нити та скиглити?! Що не в'юха, то "Шахтар - гів*о, Динамо - гів*о, збірна - гім*о". Позитивного нема чого сказати? Негативу і так в житті хватає. Так давайте ляжемо в труну, та чекатимемо подруги з косою.