Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2171
0

Арсенал – ПСВ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 20 вересня о 22:00 за Києвом.

Арсенал – ПСВ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

20 вересня на «Емірейтс» пройде матч 1-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Арсенал» зустрінеться з ПСВ. Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Арсенал

Команда за інерцією ще сприймалася як футбольний гранд. Але після невдалої розв'язки навесні минулого року вона вже не викликала оптимізму, як і робота Мікеля Артети, екс-капітана часів Венгера. Але Кренке в іспанця вірив, і минулий розіграш нарешті вийшов дуже вдалим, хай і з дещицею гіркоти. Безумовно, віце-чемпіонство стало просто стрибком на новий рівень, точніше, давно втрачений. Але як же можна було так безвольно розгубити шанси на титул і віддавати навесні лідерство без бою Манчестер Сіті... Утім, це в минулому, а зараз червоно-білі, отримавши низку дорогих новачків, намагаються закріпитися у групі лідерів. І старт в АПЛ вийшов непоганим, хоч і не без огріхів на кшталт втраченої перемоги над Фулхемом. Проте зараз буде справжня подія: у Лондоні нарешті зіграє гімн Ліги чемпіонів.

ПСВ

Клуб 24 рази був чемпіоном країни - той самий Арсенал може про таке лише мріяти. Але при цьому востаннє титул в Ередивізії брали ще 2018 року. Після цього не вийшло повернутися на 1-е місце ні за Рогера Шмідта, ні, в минулому сезоні, під керівництвом Рууда ван Ністелроя. То Аякс виявлявся сильнішим, а у 2022/2023 було нове віце-чемпіонство, вже під Феєнордом. Влітку з'явився новий наставник, Петер Бос, і з ним багато що виходить. Дебютував він на новому місці одразу з трофею, обігравши 1:0 у Суперкубку Феєнорд. Крім того, на відміну від минулого літа, вдалося виграти кваліфікацію Ліги чемпіонів, послідовно впоравшись зі Штурмом і взявши реванш у Рейнджерс за осічку в 2022-му році.

Статистика особистих зустрічей

Арсенал має мінімальну перевагу в очних поєдинках: 3 перемоги при парі поразок у 8 поєдинках. У тому числі минулого року, у Лізі Європи, сторони вигравали одна в одної в рамках групового етапу.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що мотивовані та більш класні англійці мають виграти. Ставимо на те, що Зінченко та компанія виграють у 1-му таймі та матчі (коефіцієнт – 1,87).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.