Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1970
0

Манчестер Сіті – Црвена Звезда. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 19 вересня о 22:00 за Києвом

Манчестер Сіті – Црвена Звезда. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

19 вересня на «Етіхаді» пройде матч 1-го туру Ліги чемпіонів, у якому «Манчестер Сіті» зустрінеться із «Црвеною Звездою». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

Клуб минулого сезону нарешті закрив свій тривалий гештальт. Сотні мільйонів, навіть мільярд і більше, було витрачено недаремно, і Гвардіола затримався на одному місці незвично довго не просто так. Він довго вибудовував команду, і програвав як у фіналі, Челсі 2 роки тому, або, парадоксально, Реалу в Мадриді в 1/2 позаминулого циклу - але не здався і нарешті досяг успіху. У червні вдалося обіграти Інтер у фіналі і нарешті англійці підняли над головою Вухатого. Зараз це вже трохи інший варіант команди, без Гюндогана, Мареза та пари інших, менш важливих, футболістів, і з травмованим Де Брейне - натомість із 90-мільйонним центрбеком Гвардіолом, Ковачичем та підписаними в останні дні вікна Доку та Матеушем Нунешем. Без невдач не обходиться, але загалом старт вийшов вдалим. Навіть трофей новий для себе взяли, по пенальті обігравши Севілью у Суперкубку УЄФА.

Црвена Звезда

Команда – безумовно, гранд. Досить сказати, що свого Вухатого серби взяли ще як представник Югославії, у форматі Кубка європейських чемпіонів, у 1991-му році. Зараз, щоправда, залишається домінувати лише на національному рівні – з 2018-го, ось уже 6 разів поспіль, зірки брали сербське золото. Але в єврокубках результати давно вже не дуже вражають. Минулого сезону, наприклад, до основного раунду Ліги чемпіонів не пустив Маккабі (Хайфа), а в Лізі Європи все закінчилося після групового етапу, який з 6-ма очками клуб з Белграда закінчив на останньому, 4-му місці. Тепер підопічні Барака Бахара здобули пряму путівку одразу до квартету Ліги чемпіонів, але там дуже непроста компанія.

Статистика особистих зустрічей

Англійці вперше зіграють проти сербів.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на розгромну перемогу містян. Але їм нема куди поспішати, а серби досить досвідчені. Рекомендуємо ставити на тотал менше 4,5 голів (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна
Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3
Легендарний клуб АПЛ зробив Реалу пропозицію щодо трансферу Луніна

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 9
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.