Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 вересня 2023, 18:02
1267
0

Евертон – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 17 вересня о 18:30 за Києвом

| Оновлено 17 вересня 2023, 18:02
1267
0
Евертон – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

17 вересня на «Гудісон Парк» пройде матч 5-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Евертон» зустрінеться з «Арсеналом». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за київським часом.

Евертон

Команда обидва попередні сезони відчайдушно виборювала виживання. І, схоже, нічого не зміниться зараз. Начебто сині змогли непогано попрацювати на трансферному ринку, по можливості зміцнюючи склад. Та й Шон Дайш як менеджер, тим більше в таких умовах, виглядає доречніше за попередників, Бенітеса та Лампарда. Але все одно новий сезон іриски розпочали, послідовно програвши Фулхему, Астон Віллі і навіть Вулверхемптону. І лише останні поєдинки щось оптимістичне почали приносити. Спочатку були 2:1 зі скромним Донкастером - у Кубку Ліги, але на безриб'ї... Потім хоча б не програли на полі Шеффілд Юнайтед на виїзді, незважаючи на образливий автогол Пікфорда - у підсумку з новачком дивізіону закінчили 2:2.

Арсенал

Клуб чудово розуміє, який унікальний шанс взяти чемпіонський титул у Прем'єр-Лізі було втрачено. Але, з іншого боку, зараз потрібно закріпитися на досягнутому рівні - все-таки каноніри нарешті знову в квартеті лідерів. Підсиливши склад кількома гучними підписаннями на чолі з Райсом, що коштував понад 100 мільйонів, червоно-білі зуміли показати добрий старт. Так, упустили перемогу над Фулхемом, пропустивши на 2:2 на 87-й хвилині. Але, розпочавши з вольового успіху проти Манчестер Сіті в Суперкубку Англії, потім Зінченко та компанія встигли виграти у Ноттінгем Форест, Крістал Пелас, а в крайньому турі вдалося взяти 3 очки і з прямим конкурентом в особі Манчестер Юнайтед – обіграли їх 3:1.

Статистика особистих зустрічей

Несподівано, але Евертон виграв 4 поєдинки із 6 останніх при парі поразок. У тому числі було 1:0 на користь синіх у лютому цього року.

Прогноз

Букмекерські контори не сумніваються. Повіримо в Арсенал і ми, зробивши ставку на те, що він переможе при форі у вигляді -1,0 забитий гол (коефіцієнт – 1,86).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.