Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 вересня 2023, 21:14
1088
0

Борнмут – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 17 вересня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 17 вересня 2023, 21:14
1088
0
Борнмут – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

17 вересня на «Віталіті» пройде матч 5-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Борнмут» зустрінеться з «Челсі». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Борнмут

Клуб за рік двічі змінював наставника. Скотт Паркер підняв нарешті вишень до Прем'єр-Ліги, але його прибрали після перших невдач минулого сезону. Недосвідчений Гарі О'Ніл, який змінив його, виконав основне завдання, зберігши своїм нинішнім підопічним місце у вищому дивізіоні країни - але його вже в червні звільнили, вирішивши зробити ставку на Андоні Іраолу. Але не факт, що баск довго протримається на посаді. Виграти поки що вдалося лише у Суонсі в рамках Кубка Ліги, і то підсумкові 3:2 були оформлені за рахунок голу на 91-й хвилині. В АПЛ начебто оптимістично починали, вирвавши нічию 1:1 на полі Вест Хема. Але потім додали лише 1 бал. Але який же непростий календар мала команда: вона програла Ліверпулю (1:3) і Тоттенхему (0:2), і втратила перемогу на полі Брентфорда, пропустивши на 93-й хвилині.

Челсі

Команда після провалу минулого сезону капітально оновилась. Це і маса футболістів, яких позбулися різними шляхами, далеко не завжди продаючи (причому, як правило, зі знижками), і нова купа новачків, на яких витратили сотні мільйонів, а для Кайседо оновивши трансферні рекорди. Плюс змінили наставника, і Почеттіно ще й охоче робить ставку на молодь – наприклад, усі матчі в АПЛ повністю відіграв Лівай Колвілл – хто про нього знав ще кілька місяців тому? Тим не менш, виграти вдалося лише у новачка-аутсайдера, Лутона (ну і пройшли Вімблдон у Кубку Ліги з рахунком 2:1). Більше того, після оптимістичної за грою нічиєї 1:1 з Ліверпулем аристократи програли не лише Вест Хему, а й Ноттінгем Форест.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону сині виграли обидва поєдинки - 2:0 та 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом поєдинку Челсі, але він не вражає. Рекомендуємо придивитися до варіанта з форою +1 гол на успіх Борнмута (коефіцієнт – 1,67).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.