Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 вересня 2023, 21:02
1229
1

Тен Хаг вважає Санчо повільним та непунктуальним

Інші гравці «МЮ» теж помічають це, деякі з них поділяють невдоволення тренера

| Оновлено 13 вересня 2023, 21:02
1229
1
Тен Хаг вважає Санчо повільним та непунктуальним
Getty Images/Global Images Ukraine. Санчо і тен Хаг

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг незадоволений непунктуальністю та повільністю 23-річного англійського вінгера Джейдона Санчо.

Футболіст «Манчестер Юнайтед» 3 вересня пропустив матч 4-го туру АПЛ з «Арсеналом» (1:3). Після гри Ерік тен Хаг пояснив це тим, що 23-річний англієць не вразив його на тренуваннях. Санчо написав у твіттері про непотрапляння до заявки команди: «Я довго був цапом-відбувайлом – це несправедливо». Згодом пост був видалений.

За інформацією джерела, невдоволення Еріка тен Хага викликала непунктуальність англійця. Крім того, головний тренер «Манчестер Юнайтед» вважав гравця занадто повільним під час тренувань.

Повідомляється, що ці недоліки помічав не лише тен Хаг, а й решта гравців «Манчестер Юнайтед». Деякі з гравців стали у конфлікті на бік тренера, оскільки також були незадоволені ставленням Санчо до тренувань.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Тен Хаг...Начебто в тому сезоні вже почали грати, але мікроклімат в команді не дуже. Звичайно, заднім числом бути розумним просто. Як на мене МЮ нічого не виграли звільнивши Сульшера. Швидше за все скоро Тен Хаг піде за ним