Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
2323
6

Леонід БУРЯК: «Мене здивував такий пресинг італійців»

Екс-тренер збірної України – про матч проти Італії

Леонід БУРЯК: «Мене здивував такий пресинг італійців»
ФК Динамо Киев. Леонід Буряк

Колишній головний тренер збірної України Леонід Буряк поділився враженнями від матчу відбору на Євро-2024 проти Італії (поразка 1:2):

«Поєдинок з Англією забрав у наших футболістів багато сил. Часто так буває, що друга поспіль гра зі складним суперником гірша за попередню. Треба визнати – Італія мала перевагу і перемогла заслужено.

Італійці за майстерністю вищі за наших гравців. Плюс збірна Італії виступала вдома, та ще й після невдалого попереднього матчу, тож діватися їм було нікуди. Важливо, що наша команда може грати проти будь-якої збірної, у нас багато якісних виконавців, але є й ті, кому поки що видають занадто завищені аванси.

Мене здивував такий пресинг італійців. Спаллетті змінив на цей поєдинок стількох виконавців, а команда зіграла в настільки хороший футбол! Мені сподобалася гра Дзаньоло, Барелли і Фраттезі. І вся лінія оборони збірної Італії відмінно впоралася з нашими пасивними атаками. Так, безумовно, в моменті з голом Ярмоленка були помилки, і цей забитий м'яч підвищив інтригу, проте загалом італійці створили багато гольових епізодів, і в поперечину влучили, і Бущан стільки виручав гостей. Італія була дуже мобільна і з великим запасом майстерності.

Треба похвалити Забарного, Бущана і Ярмоленка. Зазначу, що заміни в нашій команді були невдалими. Ніхто з тих, хто вийшов по ходу гри, не посилив її. І якщо Буяльському та Ванату просто забракло часу, то Мудрик і Яремчук не змогли себе проявити. Взагалі зазначу, що нашій команді пора дорослішати, адже однієї нормальної контратаки за весь матч - замало. З Англією це пройшло, а от з Італією - ні. Крім того, ми програли всі стандарти, і все, що виконували зі стандартів італійці, було небезпечно.

Остаточно все вирішиться тільки в матчі Україна – Італія. До цього, звісно, кожна команда ризикує десь втратити дорогоцінні бали. Ті ж італійці будуть ще грати з Англією... Тож, чекаємо інтриги».

Олег Дідух Джерело: Footboom
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа
Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3
Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною
Футбол | 04 травня 2024, 22:25 3
Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
u6464u
Все це підозріло , мені здається що фармакологія зробила великий крок вперед , і тільки в нас залишається все на рівні минулого сторіччя .
Saar
100 %. І це був напіврезерв Італії! Грали вони у півсили. А коли додавали швидкості, ми не встигали. Ярмола забив гол випадково, з невдалої передачі захисника італійців.