Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 16 листопада 2023, 10:41
1461
0

Президент ЮКСА: «Буду радий, якщо Тете зіграє за наш клуб»

Сергій Лесник розповів про бразильця

| Оновлено 16 листопада 2023, 10:41
1461
0
Президент ЮКСА: «Буду радий, якщо Тете зіграє за наш клуб»
ФК Галатасарай. Тете

Сергій Лесник, президент футбольного клубу ЮКСА, який виступає в Другій лізі України, розповів про взаємовідносини свого клубу з екс-гравцем «Шахтаря» Тете.

«Це друг нашого клубу та мій особисто друг. Він у нас і підтримував форму, перед підписанням контракту з «Галатасараєм» приїздив до нас неодноразово, брав участь у заняттях з хлопцями, вже із новою командою. Наші гравці працювали в парах із Тете, грали з ним в настільний теніс.

Ми всі багато жартували. Тете – дуже веселий, цінує футбол і нашу віру. Зараз він перейшов у «Галатасарай», проте його дружина – українка, тому наша держава теж близька й дорога для Тете. Таня сюди приїжджатиме, Тете – також. Якщо він в один день зіграє за ЮКСА, я буду тільки радий. Рівень Тете – це Ліга чемпіонів, збірна Бразилії. Все в його руках, він може стати великою зіркою, що довів виступами не лише за «Шахтар», а й у топ-європейських чемпіонатах. Я йому можу побажати тільки успіхів, здоров’я та благословення на цьому шляху», - сказав Лесник.

Нагадаємо, Тете перейшов у «Галатасарай», після чого розпочалися судові процеси за позовом «Шахтаря» до ФІФА через бажання отримати компенсацію за трансфер, в справі є досить цікаві нюанси.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.