Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 вересня 2023, 20:43
1236
0

Ілля ЗАБАРНИЙ: «З Італією будемо боротися за будь-який шанс»

Захисник збірної України – про матч відбору на Євро-2024

| Оновлено 11 вересня 2023, 20:43
1236
0
Ілля ЗАБАРНИЙ: «З Італією будемо боротися за будь-який шанс»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний

Захисник збірної України Ілля Забарний поділився очікуваннями від матчу відбору на Євро-2024 проти Італії (12 вересня, 21:45):

– Італія перебуває в непростому турнірному становищі, їм потрібна тільки перемога. Як ви вважаєте, такий тиск на «Скуадру адзурру» піде вам на користь чи навпаки?
– Ми знаємо, що італійцям дуже потрібна перемога. Але вона потрібна і нам. Ми вийдемо на поле і будемо показувати свій максимум для своєї країни та боротися за будь-який шанс.

– Як ви оціните свій рівень зараз, після такого вдалого матчу з Англією? І про що ви спілкувалися з фанатами «Борнмута»?
– Так, це був хороший матч, ми зробили велику справу, виклалися на максимум. Зараз настрій хороший, готуємося до Італії.

Що стосується фанатів «Борнмута», то вони привітали мене з гарною грою, побажали успіхів і сказали, що чекають ще перемог.

– Як ви оцінюєте свій початок сезону в «Борнмуті». Як рівень АПЛ допомагає вам, коли ви потрапляєте до збірної?
– Гравці «Борнмута» бажали мені успіху перед Англією, але говорили, що шансів немає. На початку сезону в АПЛ у нас були важкі матчі, хороші суперники. Дуже добре, що я почав грати, набирати кондиції, впевненість.

Думаю, всі, хто грали в АПЛ, розуміють, що це за рівень і що він може дати гравцеві, яка там інтенсивність. Це дуже позитивний момент для збірної. Хотілося б бачити побільше українських гравців в АПЛ.

– У Мілані дуже велика українська діаспора. Багато з них завтра будуть на стадіоні. У вас є якесь послання для них?
– Насамперед хочу подякувати всім уболівальникам, які прийшли на матч з Англією. Атмосфера була неймовірною, це дуже емоційний момент. Усі розуміють, який зараз час. Також чекатимемо на завтрашніх уболівальників, бо вони – наше серце, ми гратимемо для них.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.