Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 вересня 2023, 03:05
3726
0

Андрій НЄДЄЛІН: «Ми отримали дуже відповідального інвестора»

Виконавчий директор «Металіста 1925» – про те, як вдалось врятувати клуб

| Оновлено 06 вересня 2023, 03:05
3726
0
Андрій НЄДЄЛІН: «Ми отримали дуже відповідального інвестора»
ФК Металлист 1925. Андрій Нєдєлин

Виконавчий директор харківського «Металіста 1925» Андрій Нєдєлін розповів про те, як вдалось врятувати клуб від банкрутства.

«Ми фактично не спали два тижні. Однак ситуація склалася для нас найкращим чином. Ми отримали дуже відповідального у фінансовому й організаційному плані інвестора, й ми дуже раді.

Я вважаю, що потрібно подякувати власникам AES Group, які 7 років з моменту створення клубу фінансували його. За цих власників клуб досяг успіхів, які ми маємо сьогодні – третій сезон поспіль виступаємо в УПЛ. Я вважаю це також досягненням цієї компанії.

Володимир Носов — це харків’янин, дуже патріотична людина. Для нас це маленька, але перемога нині. У потрібний момент знайшовся той чоловік, який сказав: «Так!».

Усі плюс-мінус розуміють рівень бюджету, котрий потрібен для життя колективу. Це основна команда, U19, жіноча команда, академія, яка в нас розташована в Харкові, де наразі тренується 200 дітей. Структура доволі розвинена. Для її фінансування потрібно понад сто мільйонів гривень на рік. Хочу наголосити, що одна з умов переговорів із потенційними інвесторами полягала в тому, що фінансування всієї структури клубу має бути в тому ж обсязі. Нині бюджет не знижено ні на один цент», – розповів Нєдєлін.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.