Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 вересня 2023, 03:53
3557
2

Як росіяни з білорусами розважалися поміж волейбольної еліти. Фото

Волейбольний істеблішмент вдав, що війни в Україні немає

| Оновлено 09 вересня 2023, 03:53
3557
2
Як росіяни з білорусами розважалися поміж волейбольної еліти. Фото
Фото CEV.eu. Генасамблея ЄКВ за участі країн-окупантів

Як уже розповідав Sport.ua, 2 вересня в бельгійській столиці Брюсселі відбулася щорічна Генеральна асамблея Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ). До участі в ній несподівано були допущені делегації росії і білорусі. Це викликало шквал обурення більшості делегацій, але до бойкоту вдалися лише п’ять – окрім України, Польща, Латвія, Литва і Естонія.

Після завершення офіційних заходів, на яких москалям не вдалося досягти успіху в ключовому голосуванні, ЄКВ влаштувала делегатам урочистий прийом. На якому розважалися зокрема росіяни і білоруси. А представники цивілізованого світу не бачили в тому нічого поганого. Звісно, то ж не в їхній країні війна, яка відібрала життя уже близько 300 тисяч українців. Вони не бачать нічого аморального в тому, щоб сидіти за одним столом зокрема з генеральним секретарем Всеросійської федерації волейболу (ВФВ) Алєксандром Ярьоменком, який писав президентові Федерації волейболу України Михайлові Мельнику в перші дні повномасштабної війни: «почєму ви молчалі восємь лєт, когда на Донбассє убівалі…»

Ось ця світлина – саме з вечері ЄКВ у Брюсселі: (зліва направо): член президії ВФВ Роман Станіславов, генеральний секретар Федерації волейболу білорусі (ФВБ) Алла Тетеріна, завідувачка міжнародним відділом ФВБ Діана Матвієнко. Сидять, жеруть, п’ють, усміхаються. Чому б ні?

А ось що пишуть москалі на офіційному сайті ВФВ: «На заході ЄКВ працювали представники більшості країн, які входять до складу континентальної організації. За виключенням України, Польщі, представників прибалтійських держав – Литви, Латвії, Естонії. Ці країни вирішили не бути присутніми на Генеральній асамблеї, припускаємо, через присутність російської делегації, не дивлячись на фактичну присутність у Брюсселі. Показово, що перед початком засідання Генеральної асамблеї представник волейбольної федерації Ліхтенштейну поставив запитання щодо легітимності присутності російської делегації і хотів зачитати листа від України стосовно присутності росіян і можливого голосування щодо цього питання, однак президент ЄКВ Александр Борічіч не дав згоди на такий виступ, закликавши присутніх не змішувати спорт з політикою, відзначивши, що питання виключення росії з міжнародних організацій не ставиться».

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Аутсайдер, але вже не абсолютний. Минай переграв Чорноморець
Футбол | 27 квітня 2024, 14:58 9
Аутсайдер, але вже не абсолютний. Минай переграв Чорноморець

Команда Любеновича в другій частині сезону УПЛ постає з попелу

Юрій Семенюк став бронзовим призером чемпіонату Польщі у Плюс Лізі
Волейбол | 26 квітня 2024, 23:54 0
Юрій Семенюк став бронзовим призером чемпіонату Польщі у Плюс Лізі

«Проєкт» з українським центральним блокуючим двічі переміг «Ресовію» у серії за 3 місце

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Verdun
Після прочитання подібних новин хочеться щоб третя світова таки почалася, нехай ядерні бомби спалять усіх! Аморально? Так! Так же аморально, як говорити, що війна це політика! Якби ви виродки заблокували їм виїзд з параші з усіх можливих і неможливих приводів до того часу доки вони не заберуться з території України от тоді б війна скінчилася б швидко, але цим виродкам абсолютно начхати скільки нас загине, так чому б не відплатити їм тією ж монетою.
Выталкиватель парашутистов
Да... После 1945 года прошло много лет, выросли несколько поколений жителей тех стран, которые на себе испытали ужасы ковровых бомбардировок...Жирная  Европа пребывает в сонливом состоянии, главное, чтобы на них не падали ракеты и бомбы...