Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 вересня 2023, 18:48
3311
15

Сухе прощання із Ужгородом. Дніпро-1 не переграв ЛНЗ

Невелику перевагу дніпрян у голи конвертувати не вдалося

| Оновлено 03 вересня 2023, 18:48
3311
15
Сухе прощання із Ужгородом. Дніпро-1 не переграв ЛНЗ
УПЛ

Ще раніше дніпровський клуб оголосив, що у випадку вильоту з Ліги конференцій закінчить свої виступи в Ужгороді та повернеться додому, в Дніпро. Тому сьогоднішній виступ на ужгородському «Авангарді» мав стати для підопічних поки що Городова фінальним акордом на Закарпатті.

Команда суперників свого нового головного тренера вже отримала - команду очолив відомий білоруський фахівець Олег Дулуб, який теж не хотів би втрачати очки.

Склади команд були більш-менш бойові. В дніпрян кілька футболістів отримали перепочинок, їх підміняли дублери, а в ЛНЗ не було зіркових новачків Рибалки та Олійника.

Гра розпочалася з монотонного володіння м'ячем «Дніпром-1». Тактика зводилася до спроб в неспішному темпі пройти черкаський захист, але він був явно проти. Як виявилося, другим аргументом мали стати дальні удари, але склалося враження, що всі сили в футболістів йшли на вихід на ударну позицію - самі удари особливої загрози не несли.

УПЛ

ЛНЗ бігав в контратаки, якщо вони йшли лівим флангом, то були хоч натяки на моменти, а от справа грав Наумець, який запоров все, що міг, багато разів гублячи м'яч в простих ситуаціях і приймаючи невірні рішення. Не дивно, що він відіграв тільки тайм.

Єдиним моментом в таймі став удар Гуцуляка з центра штрафного мимо правої штанги. А в ЛНЗ виникла цікава ситуація. Транслятор показав статистику перед перервою, єдиним числом, відмінним від нуля, в команди стало володіння м'ячем. Більше команда за тайм не зробила абсолютно нічого.

Тайм другий був веселішим. Дніпряни мали кілька непоганих моментів, але кіпер черкаської команди Пеньков спіймав кураж і почергово справився з ударами Сарапія головою, Горіна та Когута впритул.

Міг забивати і Гуцуляк, і це був би гол туру, але після шикарного закидання Сарапія і не менш шикарного прийому на груди з наступним ударом м'яч полетів трохи вище воріт.

УПЛ

Команди після сплеску знову зменшили швидкості. Побільшало фолів, щоправда, відвертих грубощів не було.

Кілька разів підопічні Дулуба теж збігали в атаку, Прядун мав найреальнішу нагоду забити, але трохи не влучив у площину після виходу на Волинця справа. Дніпряни ж, поспішаючи і нервуючись, перейшли до тактики навісів з прострілами, але гості їх леко нівелювали.

Так і закінчився цей не надто видовищний матч - голів не було. З персоналій запам'яталися хіба що воротарі, особливо черкаський, і все, виокремити когось з знаком «плюс» буде важко.

Тепер «Дніпро-1» повернеться в своє рідне місто, а ми спостерігатимемо і за його виступами там, і за ситуацією із, як то кажуть, його неформальним керівництвом.

Українська Прем'єр-ліга. 6 тур.

«Дніпро-1» - ЛНЗ - 0:0.

Каплієнко, 87, Горін, 9+3 - Калюжний, 54, Савін, 57, Норенков, 68, Бойко, 90+1.

«Дніпро-1»: Волинець - Горбунов (Каплієнко, 46), Сарапій, Сваток, Танчик, Горін, Когут (Рубчинський, 76), Піхальонок (Лєднєв, 64), Пірес (Білл, 76), Гуцуляк (Мірошниченко, 64), Філіппов.

«ЛНЗ»: Пеньков - Муравський, Лопирьонок, Стасюк, Насонов, Бойко, Пасіч (Хобленко, 76), Калюжний, Наумець (Шестаков, 46), Прядун (Тарасенко, 87), Савін (Норенков, 64).

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

ДНІПРО-1 - ЛНЗ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни Дніпра-1: Каплієнко - 6,0, Лєднєв - 5,0, Мірошниченко - 5,0, Рубчинський - 5,5, Білл - 5,0.

Заміни ЛНЗ: Шестаков - 5,0, Норенков - 5,0, Хобленко - 5,0, Тарасенко - б/о

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
моменты создали но забивать некому
Филиппов сейчас это бледная тень того, который уехал в Бельгию.
привет Анакреону, который тут любит писать. что всем надо ехать в еврочемпионаты, дескать там научат играть.
Pepik
Ненайліпші часи для Дніпра. Нічого, вірю, почекаємо.
korrektno
Теперішній Дніпро-1 -  найтупіша команда УПЛ. Може забити лише випадково, а пропустити закономірно. За даних обставин, на жаль, ймовірно команда зникне.
mayakovskiy1
Посыпались смешные. Хотя с ними все было понятно еще после того как их Шахта в калитку разобрала. Даже страшно представить какие бы были счета будь это шапито в ЛЧ
анDрей
У этого недоразумения нет ничего ни защиты,ни нападающего.Вобще не забивают.Да возьмите вы пацанов с академии,а не подписывайте,ни воротника,который в первом матче грубо лажает,с Филипповым все ясно,нахер его вообще подписали
Віктор Коробка
Згоден з коментатором - трохи дивні заміни зробив Городов.
VitosKH
Benya sizo-no penalti😂
Pop Pop
Нету Бени-нет голов!
Andrey Ilyashenko
Це лайно судччи зі справ любителя кави, не довго протягне... 
antt
Так городов сказав що мали багато моментів.  Але зробив в другій половині другого тайму такі заміни що вже лнз почало собі атакувати. А замінені гравці як акцентував коментатор були мяко кажучи не дуже від цих замін. І були праві - бо можливо без цих замін рахунок міг би бути не такий нульовий. І як така команда могла ще й трнаву пройти яка з новим тренером там одержує "квартет" вилучень і тренер можна сказати сьогодні просто просаботував своїх лідерів наприкінці матчу. Тільки для чого.
bolelschik
Жаль, что игроки Днепра не знают, что нужно бить в створ ворот, но мимо вратаря. Если б знали, забили б пять голов. Городов пожалел, что во времена его молодости били мимо вратаря, иначе бы он не пропустил ни  одного гола
Фанькин кот
Эй, перд..., ой, сорри, днепряне! Как думаете, детищу Каломоя до нового года кирдык будет, или до конца весны как-нибудь дотянут играя бесплатно?
DK1961
Потеря Довбика и травмы Пихаленка сказались на команде полностью. Ликование ржавых по этому поводу и неуместно и противно. Ничего, начнутся игры ЛЧ - и вы получите ответку (и ответное ликование со стороны фанов Днепра и Динамо). Это неизбежно
John Week
Обісранці-1 знову обісрались) на це можна дивитись вічно)