Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 вересня 2023, 03:15
918
0

Володимир ШАРАН: «Шахтар нас переграв, і рахунок справедливий»

Керманич «Миная» прокоментував матч своєї команди

| Оновлено 06 вересня 2023, 03:15
918
0
Володимир ШАРАН: «Шахтар нас переграв, і рахунок справедливий»
ФК Минай. Володимир Шаран

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран прокоментував результат зустрічі з «Шахтарем» у матчі 6-го туру УПЛ (1:4).

«Розуміли, що будемо грати багато без м’яча та готувались дуже ретельно до цього поєдинку. Хотіли правильно зіграти у захисті і це у нас виходило у першому таймі. Адже у «Шахтаря» було лише декілька можливостей й Бандура зіграв впевнено. Але я незадоволений діями деяких гравців. Якщо тренер робить заміни у першому таймі, значить вони не виконали установку на гру. У нас не було ніякої контргри, вихід з захисту в атаку був просто жахливий. Хотіли швидкість на фланзі, а її не було, тому що гравці навіть невірно розташовувались. Не було моментів, ударів, агресії.

Другий тайм розпочали непогано, 15 хвилин грали агресивніше, перебудувались, випустили швидкісного Одарюка й нормально провели цей відрізок. Але прикра помилка в центрі поля призвела до голу. «Шахтарю» не можна давати простір. Далі вже розуміли, що відіграти два м’ячі у донеччан дуже важко. А потім пропустили ще. «Шахтар» нас переграв й рахунок справедливий.

Не розумію, чому арбітр ще симпатизує такій сильній команді. Здається, в епізоді з падінням Твердохліба пенальті був, далі, як на мене, гра високо піднятою ногою в центрі поля у випадку з другим голом, потім Гунічева Матвієнко підштовхував, це всі бачили і знову ми отримали гол. Важко судити, але мені здавалось, були порушення правил з боку гравців «гірників», – сказав Шаран.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.