Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 вересня 2023, 12:14
3169
3

ГРИГОРЧУК: «В нас не європейський рівень суддівства»

Тренер «Чорноморця» розкритикував дії українських арбітрів

| Оновлено 02 вересня 2023, 12:14
3169
3
ГРИГОРЧУК: «В нас не європейський рівень суддівства»
ФК Чорноморець Одеса. Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук після програного матчу 6-го туру УПЛ з «Вересом» (1:3) розповів, що він думає про суддівський корпус УПЛ.

«Вилучення на початку матчу повпливало на загальний малюнок гри, тому що потрібно було змінювати цілий ряд тактичних речей, повністю зірвався план на матч. Чесно кажучи, не хочу багато говорити про суддівство, але, на мій погляд, в цьому напрямку ставлення до нашої команди погане. З кожним матчем ще гірше і гірше. Буде неправильно, якщо я скажу, що в нас жахливі судді, тому що я знаю багато класних кваліфікованих спеціалістів, але в цілому ситуація не є доброю, в нас не європейський рівень суддівства.

Я заборонив своїм гравцям будь-які симуляції на полі, заборонив розмовляти з рефері, на лаві запасних має бути порядок. Просто не можу повірити, як люди, які судять матчі, приймають такі рішення, що керує ними. Я не боюся говорити про це, тому що я говорю правду, я чесний в цьому, і хочу побачити чесність від суддів.

В деяких матчах «Чорноморця» я бачу проти нас знущання зі сторони арбітрів і я просто не можу вже мовчати», – сказав Григорчук.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vovan78
Згоден повністю з Григорчуком, він ніколи не нив після програшів, але суддівство у нас з кожним роком все гірше. В сьогоднішньому матчі було декілька моментів коли суддя був непослідовним. Єдиний суддя в Україні який чесно і об‘єктивно проводить свої матчі це Катерина Монзуль. Респект їй і повага!
Александр Белогубко
ошибка ГРИ составом--не ставьте Штогрина 10 против 11 тяжело начинать матч
Alex Alex
в следующем матче если Григорчук проиграет, то виноваты тоже будут судьи...  матча с Вересом, ну как же, игрока удалили - сломали всю игру, весь тренерский план на следующий матч