Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 02 вересня 2023, 14:45
597
0

Олег ШЕЛАЄВ: «Бартуловичу вдалося позитивно вплинути на Зорю»

Екс-гравець збірної України – про виступ «Зорі» в кваліфікації Ліги Європи

| Оновлено 02 вересня 2023, 14:45
597
0
Олег ШЕЛАЄВ: «Бартуловичу вдалося позитивно вплинути на Зорю»
ФК Металіст. Олег Шелаєв

Незважаючи на перемогу в повторному поєдинку кваліфікації Ліги Європи над чеською «Славією» 2:1, футболісти луганської «Зорі» продовжать виступ в менш престижній Лізі конференцій.

В розмові з кореспондентом Sport.ua колишній півзахисник національної збірної України та Зорі Олег Шелаєв розповів, що завадило луганчанам пройти далі:

– Після провального першого матчу в Празі, де луганчани лише дивом уникли розгрому, переважна більшість експертів вище оцінювала шанси чехів. Не виключено, що в цьому були переконані й футболісти «Славії», які вважали, що з перепусткою до наступного раунду проблем не буде. Але в Любліні вчора все пішло за іншим сценарієм. Поява на тренерському містку Младена Бартуловича пішла на користь «Зорі», далося взнаки вміння хорвата швидко знаходити спільну мову з підопічними. Він зумів достукатися до команди, налаштував її належним чином. І луганчани були близькі до того, аби створити сенсацію.

– Ви вважаєте, що запрошення на посаду керманича сербського фахівця Ненада Лалатовича було помилкою з боку керівництва «Зорі»?
– Якщо відштовхуватися від результатів, то так. Але я не в курсі, якими були домовленості клубних босів з сербом, хоча, схоже, він не був в курсі, що «Зоря» нинішнього зразка значно слабкіша за ту, що виступала в минулому сезоні. Тому й вирішив, що буде за краще попроситися перед повторним поєдинком зі «Славією» у відставку.

– На вашу думку, було б справедливо, коли б «Зоря» вибила «Славію»?
– Ні, бо в Празі господарі повинні були перемагати з розгромним рахунком, але цьому завадив фарт та феноменальна гра воротаря луганчан Турбаєвського. До речі, тривалий час щастило «Зорі» і в Любліні. Проте справедливість таки восторжествувала. Чехи наприкінці матчу були більш мотивовані й забили такий потрібний їм гол.

– Як ви оцінюєте перспективи «Зорі» в Лізі конференцій?
– Все буде залежати від жеребу. Адже і в цьому турнірі вистачає сильних опонентів.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.