Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

US Open
| Оновлено 01 вересня 2023, 04:55
5373
9

Костюк пояснила причини розгромної поразки від Рибакіної на US Open

За кілька днів до турніру Марта захворіла

| Оновлено 01 вересня 2023, 04:55
5373
9
Костюк пояснила причини розгромної поразки від Рибакіної на US Open
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк розповіла про причини поразки в матчі проти четвертої ракетки світу Єлени Рибакіної на US Open (2:6, 1:6).

«Після гри бачила багато різних думок про поєдинок і, чесно кажучи, трохи втомлюєшся від думок та експертних поглядів сторонніх людей, які вважають, що знають усі нюанси. Звісно, я розумію, що це невеличкий мінус того, що моя робота публічна і її піддають всебічному оцінюванню люди, в яких нічого не питали.

Якщо говорити про мої думки щодо гри проти Рибакіної, то можу сказати, що, по-перше, вона тенісистка топ-5 і проводить неймовірний сезон. Ми грали на початку року і, коли я виходила на матч, то в мене були певні очікування і розуміння з чого складається її гра. Але коли почався поєдинок, я зрозуміла, що переді мною абсолютно інша гравчиня, набагато краща в багатьох аспектах, вона провела неймовірну роботу за цей рік і це дає свій результат. Що стосується мене, то в мене почалася невелика серія поразок, і в таких матчах це дає про себе знати, бо не додає тобі впевненості. Були моменти в моїй грі, які не дуже добре працювали, до того ж я не дуже добре почувалася. За кілька днів до турніру я захворіла через кондиціонери, які в Америці всюди, і через них дуже холодно у всіх приміщеннях. Але головне, що Рибакіна зіграла неймовірний матч проти мене. Зараз я вже чекаю нових турнірів і нових можливостей показати свій найкращий теніс», – сказала Костюк.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
а ти чого не додала за рік?
SandroKing
Стільки компліментів для кацапки що я ледь сльозу не пустив. Марта мабуть не в курсі що Рибакіна незважаючи на те що вона виступає за Казахстан є громадянкою росії. 
Александр Науменко
Ще й комарі покусали?
sirjoga
та яка ще Рибакіна, тут би з рівнем Паоліні Жасмін повноцінно конкурувати
Muskrat2
То як Еліна завжди всіх перемагала на звичайних турнірчіках, а на шоломах проти неї чомусь змагались "абсолютно інші гравчині"
александр
"люди, в яких нічого не питали" - вболівальники, твої. не завжди чемні, іноді- злі. але - ВБОЛІВАЛЬНИКИ! кому потрібен театр без глядача?!
Ігор Сірий
Підтримую Марту. Постійно дивлюся її матчі. Склалося так, що Рибакіна була дійсно у дуже гарній формі, а Марта з об'єктивних причин була не дуже схожа на себе. Думаю, що у Марти ще буде багато гарних перемог, у тому числі над Рибакіною. 
Анна Савоськіна
Бідненька, піди до лєни шланга хай пожаліє і розкаже як додати у грі ...