Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 серпня 2023, 18:04
939
0

Арсенал – Фулхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 26 серпня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 26 серпня 2023, 18:04
939
0
Арсенал – Фулхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Арсенал

26 серпня на «Емірейтс» пройде матч 3-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Фулхемом». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом

Арсенал

Команда, звичайно, прикро капітулювала перед Манчестер Сіті, у другій половині весни буквально віддавши конкуренту титул. Ось тільки вже те, що у квітні саме підопічні Мікеля Артети лідирували, стали справжнім кроком уперед, навіть стрибком порівняно з попередніми роками, коли не виходило фінішувати у топ-4. А тут друге місце і, нарешті, повернення до Ліги чемпіонів. Під це Кренке виділив гроші на покупку Хаверца, Тімбера і навіть рекордного для канонірів Райса, не кажучи вже про оренду Райї. Новачки допомогли розпочати сезон вдало. У серії пенальті взяли Суперкубок Англії, потім виграли 2:1 у Ноттінгем Форест. Непросто було і з Крістал Пелас - теж виграли мінімально, за рахунок єдиного м'яча, забитого Едегором із пенальті.

Фулхем

Клуб був еталоном футбольного ліфта в умовах Англії. І тільки Марку Сілва зміг розірвати це коло, не тільки вкотре піднявши котеджерів у Прем'єр-Лігу, а й утримавши їх там. Більше того, боротьба у 2022/2023 велася, але не за виживання, а певною мірою за єврокубки. Але навесні позиції було здано, і все закінчилося фінішем на екваторі таблиці. Тепер важливо гідно пройти горезвісний 2-й сезон. Його доведеться проходити без Митровича, але з Раулем Хіменесом, без Соломона, але з Адама Траоре, який нещодавно бігав у Барселоні. Ще й оборону зміцнили, видавши 22,5 мільйона Аяксу за Бассі. Новий варіант складу почав із виїзних 1:0 на полі Евертона. Але потім розгромно з рахунком 0:3 програли на своєму полі Брентфорду.

Статистика особистих зустрічей

Фулхем був непоганий загалом минулого сезону. Але програв Арсеналу обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені у перемозі канонірів, причому легкій. Але вони не дуже переконливо стартували. Ставимо на те, що тут буде тотал менше 3,5 м'ячів (коефіцієнт - 1,72).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.