Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 26 серпня 2023, 00:46
2967
1

БЕХ-РОМАНЧУК: «Мені здалося, що у секторі залишила половину свого життя»

Українська спортсменка вперше стала віце-чемпіонкою світу в потрійному стрибку

| Оновлено 26 серпня 2023, 00:46
2967
1
БЕХ-РОМАНЧУК: «Мені здалося, що у секторі залишила половину свого життя»
Getty Images/Global Images Ukraine

Українка Марина Бех-Романчук вперше стала віце-чемпіонкою світу в потрійному стрибку, вже у першій спробі оновивши особистий рекорд сезону (15.00 м).

Марина лідирувала з цим результатом до заключного раунду фіналу, і лише в останній спробі перевершити Марину вдалося Юлімар Рохас із Венесуели (15.08 м). Після змагань Марина розповіла, що була налаштована на перемогу:

«Враження від фіналу? Дуже нервово. Мені здається, я сьогодні в секторі залишила половину свого життя. Дуже напружено. Я намагалася всю напругу видавати в стрибках, і дуже мені сьогодні було складно. Складно в плані того, як правильно себе налаштувати, сконцентруватися, перевести те, що я можу, в результат. І були дуже напружені змагання, дуже щільні результати – всі дівчата дуже сильно боролися за медалі.

Стрибок на 15 метрів з першої спроби? Я могла більше. Можна було більше, я готова на більше і це відчувала. Десь з якихось певних причин трошечки не склалося, не вдалося реалізувати цей результат в п'ятій-шостій спробах. Але сьогодні можна було стрибати, можна було перемагати. Я була готова на це, я це відчувала, просто десь трішки по відчуттях воно ще не склалося. Але дякую Богу за те, що я маю, для мене це дуже дорогоцінна медаль, я дуже-дуже складний шлях до неї пройшла.

Просто хочу подякувати всім тим людям, які зі мною працювали, які вірили, підтримували, до останнього були біля мене. Коли мені здавалося, що все-все просто валиться і буде повна жесть, вони до останнього в мене вірили і були біля мене. Тому що до мене дотична дуже велика команда, яка мене лікувала, ставила на ноги. Коли були всі перемотані ноги, боліло все, що тільки можна, всі були поряд та вірили до останнього, що я впораюсь.

Думки після переможного стрибка Юлімар Рохас? Я знала, що вона стрибне. Не знаю, це мало б сьогодні просто на мене відро вдачі вилитися, аби в останній спробі вона зробила заступ чи ще щось. Але можна було боротися. Я могла в останній спробі все-таки поліпшити свій результат, але в мене настільки було бажання багато, що я просто перечавила цю спробу – і все. Нічого, треба працювати».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitason
Нічого,ти молодець,золото було близько,але срібло вже тепер є і потрібно сказати дякую Марині! Олімпіада попереду і все може скластися на ній,що сьогодні трохи не пощастило,все попереду....