Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
2858
7

Юрій ВІРТ: «У ворота динамівців влетіли три безглуздих м'ячі»

Відомий український тренер – про матч «Динамо» проти «Бешикташа» в Лізі конференцій

Юрій ВІРТ: «У ворота динамівців влетіли три безглуздих м'ячі»
ФК Динамо Київ

Відомий український тренер Юрія Вірт поділитися враженнями від гри київського «Динамо» проти «Бешикташа» (2:3) у першому матчі 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій.

«Дуже розчарував програш «Динамо». Цього разу у ворота динамівців влетіли три безглуздих м'ячі. Усе почалося з помарки Попова, в епізоді, коли м'яч довго летів до нього – і це була втрата концентрації. Увагу гравці «Динамо» втрачали і при стандартах біля своїх воріт.

Відзначити «Динамо» хочеться за гру в атаці. Кияни забили два голи і хотіли дотиснути суперника, щоб здобути перемогу. Однак отримали контратаку та ще й рикошет втрутився не на нашу користь.

До перерви команда Луческу більше володіла м'ячем, але моментів майже не створила. Не йшла гра й у «Бешикташа». У другому таймі кияни додали в швидкості, в агресії, більше стали використовувати фланги. Це змінило гру, змусило «Бешикташ» захищатися. Такий футбол у виконанні «Динамо» відверто порадував.

Звісно, я більшого чекав від «Бешикташа». Однак чого не забрати, так це вміння цієї стамбульської команди реалізовувати свої моменти. У них було чотири гольові шанси, три з яких «Бешикташ» перетворив на голи.

Цей суперник по зубах «Динамо». Але турбує інше – така драматична і несправедлива розв'язка може відчутно вдарити по психології динамівців. Час до матчу-відповіді наша команда, напевно, проведе не в найкращому настрої», – сказав Вірт.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
три гола отнюдь не случайные.
рука у Попова это потеря концентрации, второй гол это проигранная борьба и хаос в защите при стандартном положении. А третий это результат авантюрных набегов в атаку на исходе матча. Сидорчук имея два варианта голевого паса неуклюже бьет по воротам, контратака, не успели вернуться, турки обвели Дубинчака, Сирота не накрыл Зайнутдинова и гол.
все закономерно.
случайностью была только отмена гола Караваева. Или не случайностью. Меня удивило решение ВАР. Офсайд был на этапе далеком от непосредственно гола. Обычно ВАР такое и не рассматривается.
potemkin78
мы забили 2 красивейших гола, а они? а они забили 3 карявых случайных гола. если шо то это старый грузинский анекдот 
Galex
 Другий гол від БС був дуже гарний.
sheva
Ну не стояла у турків задача хоронити ДК у 1 виїзному матчі, тому давали грати. Якщо би був тиск на оборону ДК, 3 "випадкові"м'ячі, перетворились ще в 3 аналогічні. Там кожен простріл,навіс,стандарт момент на гол, хоть на початку, ще як м'яч в повітрі, хG 0.05
kadaad
Был у Динамо нормальный защитник - Забарный - продали, был неплохой защитник Боль - продали..... В центре, до сих пор кривоногий Сидорчук, а есть молодой Бражко....