Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 24 серпня 2023, 18:59
760
0

ЦИХМЕЙСТРУК: «Початок матчу зі Спартаком був сумним для Дніпра-1»

Ексгравець збірної України – про першу гру команд у плей-оф раунді Ліги конференцій

| Оновлено 24 серпня 2023, 18:59
760
0
ЦИХМЕЙСТРУК: «Початок матчу зі Спартаком був сумним для Дніпра-1»
СК Дніпро-1

У середу, 23 серпня, відбувся перший матч плей-оф кваліфікації Ліги конференцій між командами «Дніпро-1» та «Спартак» (Трнава), який завершився з рахунком 1:1.

В розмові з кореспондентом Sport.ua колишній гравець національної збірної України Едуард Цихмейструк прокоментував гру української команди в єврокубковому поєдинку.

– В принципі, добре, що так закінчилось. Все виглядало доволі сумно для українців. За умови гри вдесятьох з перших хвилин, пропущеного м’яча – рахунок 1:1 є цілком закономірним. Дуже добрий рахунок для такої гри.

– Що можна сказати про вилучення Когута?
– Як на мене, то друга картка Когуту не по ділу. Арбітр вирішив, вилучив і все. Треба з цим якось грати, і добре, що зіграли внічию. Можна вважати результат прийнятним.

– Чи вплинула відставка головного тренера Олександра Кучера на гру команди?
– Мені здається, навпаки. Відставка тренера має більше мотивувати команду. Суперник грав і ми дозволяли грати, я не бачу зв’язку з відставкою тренера. На сьогоднішній день, мабуть, це рівень «Дніпра-1», все що вони могли, вони показали. Відставка - завжди струс для команди, буває грає в кращу сторону. Буває в іншу. Я не думаю, що відставка пов’язана з грою суперника.

– Чи є у «Дніпра-1» шанси пройти «Спартак» за підсумками двох матчів?
– Звісно, шанси є, такий результат дає всі підстави думати, що все буде добре, ми будемо грати в повних складах. Плюс, якийсь час буде для підготовки. Часу небагато, але він є, тому я думаю, можна сподіватись на гарний результат, плюс в наступному матчі ми будемо номінально господарями.

– Як вплине на матч-відповідь відсутність на полі дискваліфікованих гравців Едуарда Сарапія та Ігора Когута?
– Звісно, вплине. Завжди, коли випадають футболісти, які грають в основному склад. Маємо підстави сподіватись на основний склад, тому може буде більше мотивації в тих, хто гратиме замість дискваліфікованих. Подивимось, наскільки вони впораються з цим завданням. Хоча я думаю, що непогані шанси у дніпрян. Українці не вразили, але ж гарної картинки неможливо зробити, коли граєш в меншості, це зовсім інший футбол. Все що планувалось перед початком матчу, воно все ламається і треба переходити на інші схеми і стає більше фізичного навантаження.

– Знаємо вже результат «Дніпра-1» в Лізі Конференцій, а сьогодні зіграють кияни в тому ж турнірі з «Бешикташем». Що можете порадити команді перед важким матчем?
– Досить важко дається цей єврокубковий сезон. Ми подивимось сьогодні ввечері. Дуже важко кияни «Аріс» пройшли і часу не так багато пройшло, щоб змінити щось, але побачимо по грі. «Бешикташ» звісно сильніший, але і з «Арісом» було дуже не просто. Можливо, покращиться якість гри, команда підготується за цей час, що пройшов, відновляться і все буде цікавіше. Кожен футболіст хоче вийти і перемогти, тим більше в єврокубках. Тим паче в День Незалежності України. Додаткової мотивації тут і не треба.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 11 травня 2024, 08:47 2
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Ноттінгем Форест – Челсі – 2:3. Як забивав Мудрик. Відео голів та огляд
Футбол | 11 травня 2024, 22:50 0
Ноттінгем Форест – Челсі – 2:3. Як забивав Мудрик. Відео голів та огляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу 37-го туру АПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.