Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 серпня 2023, 14:46
6265
10

Прокляття Ремзі знову діє. Аарон забив супергол – загинув ватажок Вагнера

Відомий півзахисник з Уельсу вже давно вважається провісником смерті

| Оновлено 24 серпня 2023, 14:46
6265
10
Прокляття Ремзі знову діє. Аарон забив супергол – загинув ватажок Вагнера
Getty Images/Global Images Ukraine. Аарон Ремзі

Хавбек Аарон Ремзі з Уельсу вже давно вважається провісником смерті. Коли він забиває гол, помирає хтось із дуже знаменитих людей або злочинців.

Тепер після супергола Ремзі за «Кардіфф Сіті» в авіакатастрофі розбився військовий злочинець євген пригожин, ватажок так званої чвк вагнер.

Історія голів смерті валлійця Аарона Ремзі дуже довга.

25 серпня 2009 року (через три дні після голу Ремзі) загинув Тод Кеннеді, політик та молодший брат Джона Кеннеді. А за три дні до цього Ремзі відзначився голом у ворота Портсмут.

2011 року жертвами Аарона Ремзі стали троє. Після голу Манчестер Юнайтед 1 травня було вбито Усаму бен Ладена. 2 жовтня був гол Тоттенгема, і того ж тижня помер Стів Джобс. Нарешті, 19 жовтня після голу Марселю був роздертий натовпом на шматки Муаммар Каддафі.

11 лютого 2012 року померла Вітні Х'юстон, а за кілька годин до цього півзахисник забив Сандерленду.

Результативним для Ремзі став і 2013 рік. 24 березня помер Борис Березовський, а за день до цього був гол у ворота збірної Шотландії. 15 травня Ремзі забив Вігану, а 18 травня помер аргентинський диктатор Хорхе Відела.

Але найбільше вражає наступний збіг – 30 листопада 2013 Ремзі двічі забив у ворота Кардіффа. Тоді ж померли два актори – Пол Вокер і Юрій Яковлєв.

У 2014 році Аарон відзначився голом у ворота Манчестер Сіті. Це сталося 10 серпня, тоді стало відомо про загибель Робіна Вільямса.

У 2016 році Ремзі став провісником для Девіда Боуї (гол Сандерленда 9 січня), Алана Рікмана (гол Ліверпуль 13 січня) та Ненсі Рейган (гол Тоттенгему 5 березня).

11 серпня 2017 року валлієць відзначився у воротах Лестера – через тиждень із життя пішов Брюс Форсайт, відомий телеведучий та артист. У 2018 році з життя пішов Стівен Хокінг – це сталося після голу валлійця Мілану 3 березня.

У 2018 році після гола півзахисника у ворота ЦСКА помер п'ятиразовий чемпіон світу з гри в дартс Ерік Брістоу. 2019 року Ремзі забив Тоттенгему. Це сталося 2 березня, а 4 березня стало відомо про загибель вокаліста The Prodigy Кіта Флінта та Люка Перрі, актора із серіалу Беверлі-Хіллз 90210.

19 серпня 2023 року Ремзі забив знову. Це сталося у матчі Чемпіоншипу між Кардіффом та Лестером (1:2). Аарон на 45-й хвилині відзначився у воротах Лестера, але це не допомогло його клубу хоча б зіграти внічию.

А 23 серпня у тверській області рф розбився приватний літак, який належав військовому злочинцю євгенію пригожину. Як повідомляють, на борту цього літака загинув сам пригожин, а також його права рука дмітрій уткін.

ВІДЕО. Супергол Аарона Ремзі за Кардіфф Сіті у ворота Лестера

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мічел оцінив матч із Барселоною, в якому Довбик забив і віддав гольовий пас
Футбол | 04 травня 2024, 23:15 1
Мічел оцінив матч із Барселоною, в якому Довбик забив і віддав гольовий пас

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» з рахунком 4:2 у 34-му турі Ла Ліги

Шахтар – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 05 травня 2024, 07:00 61
Шахтар – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Два попередні матчі суперників цієї весни завершилися з однаковим рахунком 4:1 на користь гірників

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
Скорее верить в теории заговоров - дело серой массы. На том вся госпропаганда параши строится, типа есть какой-то золотой миллиард, жидорептилоиды, тайная ложа, которые хотят россиюшку уничтожить, а гитлер вообще построил базу на обратной стороне луны и живет припеваючи. Заговором можно объяснить все, абсолютно любое событие направить в нужную сторону. Бритва Оккама - не множьте сущее без необходимости. Пуйло назвали поехавшим дедом, обидчик Пригожин был уничтожен, как тот же Немцов, который обзывал Пуйло й**нутым и поплатился за это жизнью.
Пуйло - болезненно воспринимает обзывательства в свою сторону, потому что он закомплексованный низкорослый прыщ, которого никто и никогда не любил.
Обсервер Влад
Ага, особливо про Яковлєва "вражає" - з таким же успіхом можна приплести смерть алкаша дяді Васі з сусіднього під'їзду
Serhii P.
Більшої маячні я ще не читав. В світі кожен день стаються якісь події, чи є сенс приплітати сюди голи якогось Ремзі? 
⬆️
Он про гиркина-стрелкова что то знает?
FUCKOFFpleshivyi
Бредятина.
ALKOSruLKA
Люди такого калібру не гинуть, а залягають на дно...  На жаль... Змінив зовішність цей урод і сидітиме десь в Африці разом зі своїми найманцями... І йому добре - не шукатимуть, і Пуйло типу вирішив проблему і показав, що буває зі зрадниками...  а вірити в смерть мільярдерів-злочинців,  - справа сірої маси....