Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 24 серпня 2023, 05:19
3219
8

ВІДЕО. Під твер'ю розбився літак. Загинув військовий злочинець пригожин

У мережі з'явилися відео падіння літака та пожежі вже на землі

| Оновлено 24 серпня 2023, 05:19
3219
8
ВІДЕО. Під твер'ю розбився літак. Загинув військовий злочинець пригожин
Telegram

Невеликий літак розбився у бологівському районі тверської області рф. Офіційні джерела рф стверджують, що на борту був ватажок чвк вагнер, військовий злочинець євгеній пригожин.

Подія сталася під селом куженкіне. За даними Baza, розбився бізнес-джет Embraer. У мережі з'явилися відео падіння літака та пожежі вже на землі. Там видно, як літак без одного крила падає вертикально вниз.

Пропагандистка ксенія собчак із посиланням на свої джерела повідомила, що впав літак Embraer, що належить євгенію пригожину: «Це сталося за 15 кілометрів від хотилово. Там було 3 особи екіпажу та 7 пасажирів. Чи там був сам пригожин – невідомо».

Пізніше мнс рф підтвердило, що в тверській області поблизу населеного пункту куженкіно сталося падіння приватного літака Embraer Legacy, який здійснював рейс москва – санкт-петербург.

Повідомляється, що на борту перебували 10 осіб, з них 3 члени екіпажу. За попередньою інформацією, всі, хто знаходився на борту, загинули. мнс рф повідомило, що проводить пошукові роботи.

Пропагандистське видання із посиланням на росавіацію повідомило, що серед пасажирів літака був євген пригожин. ЗМІ пишуть, що на борту літака, що впав, окрім самого пригожину, був також і його заступник – дмитрій уткін з позивним вагнером.

Повідомляється, що перед катастрофою літака очевидці чули дві сильні бавовни, потім біля судна відвалилося крило і стабілізатор, які впали неподалік занедбаної ферми в селі куженкіне.

Наближений до чвк вагнера Telegram-канал Grey Zone стверджує, що літак пригожина євгенія був збитий вогнем з ППО. Також пишуть, що як версія аварії літака пригожина розглядається теракт на борту. Очевидці кажуть, що бачили вибух у повітрі, після чого літак почав падати.

Baza із посиланням на Flightradar повідомляє, що літак не знижувався перед падінням. Він зник із радарів при наборі висоти.

ЗМІ рф повідомляють, що пригожин 23 серпня дійсно вилетів до росії з Африки, на борту з ним нібито був весь командний склад пвк вагнера. Також пишуть, що своє оточення не може додзвонитися до пригожину. Пізніше змі рф повідомили, що на місці падіння виявили тіла 8 загиблих.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
NachoBarbero
Таким чином пригожин вийшов з гри, зробить собі пластичну операцію і буде жити собі десь в Аргентині з мільярдами в крипті
Злий Глобинець
Не Хотилово, а Хотильово (кацапською Хотылёво). Там археологи розкопки проводять, древніх сапієнсів вивчають. От їм і робота буде, останки вагнерів будуть розбирати
Swed
А прижопин давно в Африке и меняет кожу на ягодицах. Всё как в кино.)
Кінґ Українською
Як гадаєте,Путін прибрав конкурента чи тихий вихід із гри і тепер він хіба що командуватиме вагнерами в Африці?
stalevar1250
Да то говно, тот ещё шоумен, умеет делать PR.
Не верю в это, но узкие схавают