Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 24 серпня 2023, 15:08
1137
1

Тренер Славії: «У Зорі буде перевага»

Індржих Трпішовськи поділився своїми думками про майбутній матч з «Зорею»

| Оновлено 24 серпня 2023, 15:08
1137
1
Тренер Славії: «У Зорі буде перевага»
ФК Славия. Індржих Трпішовськи

Головний тренер празької «Славії» Індржих Трпішовськи дав прес-конференцію напередодні матчу кваліфікації Ліги Європи «Славія» – «Зоря», який розпочнеться 24 серпня о 20:00.

На вас чекає ще один український суперник. Чи буде це схоже на матчі з «Дніпром»?
– Їхній стиль футболу схожий на стиль «Дніпра-1», але трохи інший. Фланги дуже швидкі, атакувальні, є Герреро, який дуже сильний на другому поверсі, він виглядає дуже добре. Гравці дуже швидкі. В останніх двох матчах вони сильно змінили склад, початок сезону в них не склався. Спочатку вони захищаються низьким блоком з 10 гравцями на своїй половині. Потім вони намагаються швидко контратакувати за допомогою швидких вінгерів і крайніх захисників. У матчі з «Ворсклою», який вони виграли з рахунком 2:1, провели п'ять класних контрвипадів. За якістю це така ж команда, як і «Дніпро», але у них трохи інший стиль, вони майже не грають з м'ячем, але в них три високих захисники ззаду. Тут може бути інший хід матчу, може бути забитий швидкий гол або суперник може зіграти інакше. Минулого сезону у них був інший склад, інший тренерський штаб, інший тренер. У них новий тренер, старт сезону для них склався невдало, і вони змінили склад. Це принесло їм нульову нічию на виїзді в їхній останній грі, і вони, ймовірно, продовжать набирати форму. Головним чином ми повинні бути точними в передачах і багато думати про захист після втрати м'яча, створювати великий тиск і не втрачати м'яч без потреби, тому що їхній перехід з оборони в атаку через довгі м'ячі на Герреро дуже неприємний для нас.

– Чи буде це матч про терпіння?
– Терпіння так, але перш за все точність і правильне прийняття рішень. Останні дві гри показали, що вони компактні, десять чоловік дуже близько один до одного. Ми будемо грати в обмеженому просторі. Незважаючи на те, що суперники доставляють м'яч в штрафний через фланги, у штрафному майданчику у них сім гравців. Нам знадобиться небезпечне несподіване рішення і, перш за все, точність. Треба показати широку гру, як у першому матчі з «Дніпром». У такому виконанні складно знайти недоліки, тут максимум технічних деталей. Ми допомогли собі штрафним ударом, були небезпечними, вигравали м’ячі. Треба повторити це, але суперник матиме перевагу, бо бачив нас із «Дніпром» і, безумовно, буде орієнтуватись на той матч. Ми повинні бути точними і терплячими.

– Хто з гравців суперника становить найбільшу небезпеку?
– Що стосується суперника, то форвард Герреро сильний спиною до воріт і швидкий. Це сильний бігун, класичний хижак і типовий південноамериканець, який сильний у грі один на один і забіганнях. Мені ще більше подобається Антюх. Лівий вінгер, який завжди рухається. Сильний у повітрі. Серед інших гравців ми виділили саме його. «Зоря» – це класична українська команда, яка володіє м’ячем. Позаду стоїть бразилець Джордан, сильний і високий. Він трохи нагадує нам Сантоса як хорошими, так і поганими характеристиками, тож ми сподіваємося, що погане він покаже в матчі з нами. У них є цікаві гравці, за якими ми повинні стежити, але ми знаємо, що на нас чекає домашня гра, в якій ми б хотіли на них тиснути. Ми шукаємо способи, якими ми хочемо вступити в матч, і хочемо знайти слабкі місця суперника. Найбільш яскравою якістю суперника є швидкі контратаки та швидкість гравців, вони грають утрьох в нападі за допомогою півзахисників, які дуже добре рухаються.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Федорчук назвав клуб, який може очолити Максимов після відходу з Дніпра-1
Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6
Федорчук назвав клуб, який може очолити Максимов після відходу з Дніпра-1

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

У Лондоні дали оцінку грі Мудрика в матчі-розгромі Вест Гема
Футбол | 06 травня 2024, 07:25 13
У Лондоні дали оцінку грі Мудрика в матчі-розгромі Вест Гема

«Челсі» здобув велику перемогу над «молотобійцями»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Довольно развернуто и интересно.