Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 23 серпня 2023, 01:37
921
0

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Треба радіти перемозі будь-якого українського клубу»

Олександр Хацкевич – про матчі «Динамо» у кваліфікації Ліги конференцій.

| Оновлено 23 серпня 2023, 01:37
921
0
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Треба радіти перемозі будь-якого українського клубу»
ФК Динамо. Олександр Хацкевич

Колишній півзахисник та головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич поділився думкою про матчі українського клубу у кваліфікації Ліги конференцій.

– Найголовніше у цих іграх – на перше місце виходить результат. Те, що команда програла в першій грі, програвала у другому матчі та зуміли переламати — говорить про те, що характер є. Так, є проблеми з грою, але це проблеми головного тренера, як їх виправляти. Але сьогодні не так багато радості в Україні, тому кожній перемозі будь-якого нашого клубу, не лише «Динамо», який представляє Україну, та збірній України треба радіти.

– Як Ви вважаєте, чи є шанс пройти «Бешикташ»?

До гри все однаково, зрозуміло, що «Бешикташ» зараз зміцнився і турецький футбол на сьогоднішній момент більш конкурентоспроможний у Європі. Але характеру ніхто не скасовував, тому бажаю хлопцям і в боротьбі з «Бешикташем» показати рівень та вийти далі.

- Кого Ви можете відзначити з молодих гравців «Динамо», хто в майбутньому може зрости у якісного гравця?

– Молоді, молоді. Луческу всіх привчив, що молоді, а там уже хлопці вже пограли. Сирота грав у Лізі чемпіонів. Може, Дячук не грав у єврокубках, решта команди пройшла два роки в Лізі Чемпіонів, грали в Лізі Європи, тому вже можна сказати, досвідчена команда з досвідом міжнародних ігор. Тому те, що молодь завжди була в Україні та, особливо, в академії «Динамо», це робота школи. Тому хлопці мають складати конкуренцію футболістам, які сьогодні виходять з перших хвилин, та допомагати їм у тих іграх, коли вони отримують шанси. Молодь є, тільки треба працювати та показувати результат, бо вони грають у команді «Динамо».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.