Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4127
4

Деніел ДЮБУА: «В Усика аматорський стиль. Є робота ніг і таке інше»

Британець поділився думками перед боєм із українським боксером

Деніел ДЮБУА: «В Усика аматорський стиль. Є робота ніг і таке інше»
Getty Images/Global Images Ukraine. Деніел Дюбуа

25-річний британський боксер Деніел Дюбуа (19–1, 18 KO), який є чемпіоном світу WBA World, поділився думками перед поєдинком проти українського боксера Олександра Усика (20–0, 13 КО):

«Звичайно, кажуть, що виграти рішенням суддів практично неможливо, але це необхідно зробити у будь-якому разі.

В Усика аматорський стиль. У нього є робота ніг і таке інше. Це не секрет. Потрібно йти туди та влаштовувати жорстокий бій. Іти туди і залякувати його, і це те, що я хочу зробити.

Потрібно завдавати багато ударів. По руках, плечах, голові, всьому, що вище за талію. Я вже у бойовому режимі. У ніч бою все це матиме значення.

Мені треба піти туди, бути розумним і боксувати так, як ніколи раніше не робив. Перемога – ось що має значення. Моя увага зараз зосереджена лише на цьому поєдинку. Я втомився і ситий по горло, але я маю продовжувати. Це головне. Чи уявляю я, як б'ю Усика? Завжди візуалізую і залишаюсь у цьому бойовому менталітеті. Весь час.

Це важливий момент для мене, величезна нагода. Я ніби нова людина. Я відчуваю, що це новий старт у моїй кар'єрі. Потрібно виграти у будь-який спосіб», – сказав Дюбуа.

Поєдинок між Дюбуа та Усиком відбудеться увечері 26 серпня 2023 року у польському Вроцлаві. Початок шоу запланований на 19:00 за Києвом. Головний бій планується близько опівночі.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Поки ще нікому не вдалося. Проблема Дюбуа в тому, що Усік не буде чекати тих ударів з опущеними руками, стоячи на одному місці.😊
edu209
Смотрел я бой этого чудо проспекта с Джойсом...такое ощущение что смотрел в 2х замедленном темпе, советую всем пересмотреть...просто деревянный уволень, не знаю что он будет делать в ринге с Усом...но думаю это будет один из самых легких боёв Шаши...
Lex Aries
Оте "таке інше" тебе і переможе.
onco-clown
Неужели оголтело в атаку попрет?