Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 серпня 2023, 13:40
854
1

Дмитро ХОМЧЕНОВСЬКИЙ: «Я довго чекав на цей гол»

Півзахисник криворізького «Кривбаса» – про домашній матч з «Шахтарем»

| Оновлено 22 серпня 2023, 13:40
854
1
Дмитро ХОМЧЕНОВСЬКИЙ: «Я довго чекав на цей гол»
ФК Кривбас. Дмитро Хомченовський

Півзахисник криворізького «Кривбаса» Дмитро Хомченовський поділився враженнями про домашній матч з «Шахтарем» (3:3) в 4 турі УПЛ, забитий мʼяч і своє вилучення.

«Дуже гарний матч з чемпіоном нашої країни. Чекали на цю зустріч і ретельно до неї готувались. Ми кілька разів поступалися – і все ж наздоганяли суперника в рахунку. Вважаю, цей поєдинок можемо занести собі в актив.

Я довгий час чекав на цей гол. Забити такій команді - завжди приємно. Плюс до всього це дало нам певний імпульс, адже потім ми почали відіграватися. Я дуже задоволений! Без помилок у футболі ніяк. І «Шахтар» помилявся, і ми. Головне, що не опустили руки і продовжували грати далі, здобувши нічийний результат.

Хлопці дуже раді. Юрій Миколайович в роздягальні всім подякував за таку емоційну гру. Думаю, і вболівальникам, і футболістам поєдинок сподобався. Для нас цей результат з «Шахтарем» – чудовий ментальний поштовх у світлі наступних матчів.

Вилучення? По грі здавалося, що нічого страшного у тому епізоді не було. Будемо дивитися та вирішувати. Це пряма червона - тепер не знаю, скільки матчів дискваліфікації дадуть», – сказав Хомченовський.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vruthiy-112
Боєць, повага.!!!