Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 серпня 2023, 14:58
2861
0

Дніпро-1 – Оболонь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Перша очна дуель команд в УПЛ

| Оновлено 20 серпня 2023, 14:58
2861
0
Дніпро-1 – Оболонь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У неділю, 20 серпня, відбудеться поєдинок четвертого туру Української Прем'єр-ліги, у якому зустрінуться «Дніпро-1» та «Оболонь». Матч проходитиме в Ужгороді на стадіоні «Авангард». Кияни після нічиєї у стартовій зустрічі чемпіонату дві гри програли. Дніпряни, які поєднують зустрічі внутрішньої першості з єврокубковими баталіями, у двох матчах УПЛ набрали чотири очки.

Дніпро-1

Команда Олександра Кучера минулого четверга продовжила опускатися єврокубковими «кар'єрними сходами». Починали дніпряни у кваліфікації Ліги чемпіонів, а тепер змагатимуться за груповий турнір Ліги конференцій. Далі у «Дніпра-1» лише два шляхи: перемога у двоматчевій дуелі зі «Спартаком Трнава» чи прощання з єврокубками цього сезону. До гри дніпровської команди накопичилося багато питань, що стосуються як оборонної, так і атакуючої ліній. Такий великий запитальник можна пред'явити практично всім клубам УПЛ, але наші представники в єврокубках користуються підвищеною увагою.

У чемпіонаті у «Дніпра-1» також спостерігаються проблеми. У «Полісся» спортклубівці зуміли вирвати перемогу на останніх хвилинах, а у матчі з «Минаєм» втратили очки. У майбутній зустрічі дніпряни зіткнуться з кадровими проблемами. Надовго вибув з ладу Максим Третьяков, який толком не встиг пограти за свою нову команду, у лазареті перебувають також голкіпер Волинець та захисник Мірошниченко, є питання щодо готовності Бланко та Адамюка. Не допоможе своїм партнерам Сарапій, який був вилучений з поля минулого туру. Також поза грою Гуцуляк, який продовжує відбувати дискваліфікацію за участь у масовій бійці в останньому поєдинку минулого сезону проти «Шахтаря».

Цього тижня «Дніпро-1» порадував своїх уболівальників черговим трансфером, повідомивши про підписання 19-річного бразильського форварда Венделла Габріеля. Ще однією новиною стало припинення співпраці спортклубівців із Євгеном Красніковим, який виконував обов'язки спортивного директора.

Оболонь

Кияни розпочали чемпіонат із нічиєї у матчі проти «Колоса», а потім чинили гідний опір «Динамо», хоч і програли. Минулого туру «пивовари» зазнали ще однієї поразки, поступившись в Одесі «Чорноморцю». В Ужгороді київській команді не допоможуть дискваліфікований захисник Карась та травмований голкіпер Рибка. Натомість повернеться на поле півзахисник Груша, який відбув дискваліфікацію у минулому турі.

Про підготовку команди до чергової гри розповів наставник «Оболоні» Олександр Іващенко: «У «Дніпрі-1» грають кваліфіковані футболісти, які мають досвід гри у єврокубках. Підготовка відбувається у нормальному режимі, намагаємося прищеплювати команді інтенсивність. Більше із м'ячем працюємо. Ми завжди налаштовуємось лише на перемогу, немає сенсу виходити на поле заради присутності. Хлопці намагаються, але не все виходить так, як ми хочемо. На цей процес потрібен час. Будуть якість гри та самовіддача – з'явиться впевненість. Ми проаналізували помилки і намагатимемося використовувати наші найкращі якості. Наше завдання – закріпитись у найсильнішому дивізіоні, відчути ритм УПЛ».

Статистика зустрічей

Раніше команди провели лише 2 очні дуелі, які відбулися у Першій лізі. У сезоні 2018/2019 «пивовари» в гостях обіграли суперників (3:1), а у Києві було зафіксовано нічию (1:1). За підсумками того чемпіонату «Дніпро-1» завоював путівку в Українську Прем'єр-лігу.

Прогноз на протистояння

Дніпряни перебувають у режимі щільного ігрового графіка та мають значні кадрові втрати. Після зустрічі зі «Славією» команда мала небагато часу на відновлення, тоді як «пивовари» весь тиждень готувалися до недільного протистояння. Тому ризикнемо припустити, що кияни не програють більш статусному опоненту.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Кінарейкін, Каплієнко, Кравець, Сваток, Пасич, Бабенко, Піхальонок, Рубчинський, Горбунов, Леднєв, Філіппов

«Оболонь»: Федорівський, Лук'янчук, Приймак, Черненко, Прокопенко, Слободян, Мединський, Вовкун, Мороз, Суханов, Краснопір.

20 серпня, неділя

«Дніпро-1» – «Оболонь»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Уніан
ДНІПРО-1 – ОБОЛОНЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
Прогноз Sport.ua – 0:0
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Іспанії розповіли, чи зможе Куртуа зіграти у ключових матчах сезону
Футбол | 02 травня 2024, 11:53 1
В Іспанії розповіли, чи зможе Куртуа зіграти у ключових матчах сезону

Бельгійський воротар перебуває у чудовій формі

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.