Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 16 серпня 2023, 12:38
286
0

Данило КРЕВСУН: «Хочемо виграти юнацьку Бундеслігу»

Українець –  про адаптацію в команді U-19 дортмундської «Боруссії» та завдання колективу

| Оновлено 16 серпня 2023, 12:38
286
0
Данило КРЕВСУН: «Хочемо виграти юнацьку Бундеслігу»
ФК Борусія Дортмунд. Данило Кревсун

18-річний Данило Кревсун, який із січня цього року грає в структурі дортмундської «Боруссії», в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua розповів про свою адаптацію в команді U-19 «джмелів» і розкрив її турнірні плани.

Нагадаємо, в неділю, 13 серпня, в матчі «Боруссії» U-19 з однолітками з «Байєра» (3:1) Кревсун став автором другого гола «джмелів». Як з'ясувалося, за команду з Дортмунда Данило забив уже не вперше.

– До юнацької команди «Боруссії» ти приєднався взимку цього року. Весною була адаптація. Зараз почався новий сезон. Наскільки ти вже став своїм у команді?

– Я вважаю, що моя адаптація у команді уже повністю завершилася. У ній я зараз уже як риба у воді. Перед початком сезону у нас були підготовчі збори. Під час їхнього проведення ми всі у команди дуже зблизилися, стали мов рідні. Тобто, обстановка у колективі дуже класна, в ней приємно знаходитися.

– Данило, якій цілі на сезон у «Боруссії» U-19?

– Команда «Боруссія» U-19 Дортмунд, на мою думку, є найкращою у юнацькій Бундеслізі. Тому не дивно, що ми хочемо зайняти перше місце у лізі на фініші сезону. Також ми хочемо зробити максимум у Юнацькій Лізі чемпіонів. Будемо ми виступати ще у двох національних кубкових турнірах. Я вважаю, що і там ми маємо бути першими. Зробити це, звичайно, буде важко, але ми будемо для цього робити все можливе.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.