Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
392
0

Збірна України U18 зіграє на турнірі у Дьєрі

Команда Олександра Бобкіна дізналася про календар ігор в Угорщині

Збірна України U18 зіграє на турнірі у Дьєрі
Фото presidentcuphco.cz. Олександр Бобкін

Юнацька збірна України збереться вдруге за місяць та візьме участь на міжнародному «Турнірі чотирьох» U18 в угорському Дьєрі - 24-26 серпня. Суперниками команди Олександра Бобкіна виступатимуть господарі з Угорщини, збірні Польщі та Румунії.

Зазначимо, що після чеського турніру Кубок Президента U17 наставник українців анонсував офіційному сайту Федерації хокею України, що нікого з переглянутих у Тршинці виконавців у Дьєр не викликатиме: «Орієнтуватися будемо на гравців 2006 року, які зараз перебувають у Європі. З учасників весняного чемпіонату світу це будуть захисники Богдан Трущенко, Микита Бондар, нападаючі Данило Береза та Гаврило Сімчук. Це лідери команди. На їхньому тлі перевіримо решту кандидатів. Також переглянемо хлопців 2007 року народження, які не брали участь у Кубку Президента. Можливо, викличемо одного захисника 2008 року народження».

Згідно з календарем, перший матч українці проведуть проти однолітків з Румунії, другого ігрового дня «синьо-жовті» схрестять ключки зі збірною Угорщини, а завершать турнір зустріччю проти Польщі.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.