Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 серпня 2023, 04:16
2111
1

Володимир ШАРАН: «Час очки забирати і в лідерів чемпіонату»

Головний тренер «Миная» підсумував матч з «Дніпром-1»

| Оновлено 18 серпня 2023, 04:16
2111
1
Володимир ШАРАН: «Час очки забирати і в лідерів чемпіонату»
ФК Минай. Володимр Шаран

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран прокоментував результат зустрічі своїх підопічних з «Дніпром-1» (1:1).

– Які емоції після такого матчу? Важко зараз?

– До гри я думав і говорив про це хлопцям, що нам вже час очки забирати і в лідерів чемпіонату. Бо минулого сезону так склалося, що не відібрали очки майже в жодного з лідерів: ні у «Шахтаря», ні у «Динамо», ні у «Дніпра-1». Лише з «Зорею» один бал взяли.

Від «Дніпра-1» торік вдома була прикра поразка, суперник тоді виграв за рахунок майстерності Піхальонка і Довбика.

Сьогодні ми розуміли, що вони будуть втомленими після Праги, після переїздів. Ми розуміли це й хотіли показати гру на рідному стадіоні, хотіли досягти позитивного результату. Зрештою, це вже третя гра чемпіонату, тому треба старатися набирати очки з кожною командою.

Вважаю, що нічия – закономірний результат. «Дніпро-1» грав вдесятьох, але ми при цьому мало створили моментів, контрвипади у нас були хороші, деколи вдавалися й атаки, але не було останньої передачі. Вважаю, якби був Вишневський, можливо, у нас було б більше моментів. Але багато на позиції форварда працював і Єгор Твердохліб, він і забив м’яч.

Коли рахунок став 1:0, звісно ж, ми хотіли виграти. Залишалося сім доданих хвилин, але пропустили прикрий гол. Однак це нічия, один бал в таблицю. З цим і вітаю вболівальників та президента клуба.

– Нічия з таким суперником – це хороший результат. Але як переживали ті емоційні гірки, які були наприкінці матчу: спершу забили, потім пропустили?

– Це дуже важко, але це життя. Це футбол, це спорт. Тут є і радість, і смуток. У роздягальні хлопці сиділи пригнічені, адже перемога була близькою. Для мене ця перемога була б важливою не просто через три очки до таблиці, але більше у психологічному плані. Адже ми були б більш впевненішими перед виїздом в Київ на гру проти «Металіста 1925».

– Гра вашої команди вам сьогодні сподобалася?

– Сподобався пресинг у виконанні нашої команди, сподобалося те, як в деяких моментах ми здорово виходили з захисту в атаку, а найбільше, що не сподобалося – це стандарті положенні, й останні передачі, які ми не могли виконати як слід при контратаках. Тобто не все сподобалося в кінцевій фазі атак. Деякі гравці при хороших контратаках ухвалювали неправильні рішення. Прізвищ називати не буду.

Сьогодні у складі «Миная» дебютував Кораблін. Він був в команді на перегляді? Бо зранку клубна пресслужба оголосила про трансфер, а вже в обід Тимур вийшов грати…

– Я хотів, щоб була несподіванка. Це здібний, перспективний хлопець, але з ним ще треба працювати. У нас є також Голуб. Також перспективний, я хочу йому більше довіряти. Хотів випустити його, але в такий матч дуже важко входити. Та й були побоювання випускати двох гравців атакувального плану, більше вже думали про те, аби зберегти результат, – сказав Шаран.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Soler61
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил