Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 13 серпня 2023, 05:30
4631
3

Сухий матч Луніна. Реал впевнено обіграв Атлетік

Голами відзначилися Родріго та Беллінгем

| Оновлено 13 серпня 2023, 05:30
4631
3
Сухий матч Луніна. Реал впевнено обіграв Атлетік
Getty Images/Global Images Ukraine

В 1 турі іспанської Прімери на нас відразу очікувало «Ель-Класіко». Нагадаємо, що таку назву носять матчі між будь-якими командами з трійки «Барселона»-«Реал»-«Атлетік», оскільки ці клуби є єдиними в Прімері, які ніколи не понижувалися в класі.

В основі «вершкових» вийшов українець Андрій Лунін, який отримав шанс стати основним голкіпером «Реала» після важкої травми Куртуа.

Гра для нашого земляка виявилася легкою. «Атлетік» провалив гру, в його активі був тільки один удар в площину воріт, і той став легкою здобиччю Луніна. Мадридська команда дуже впевнено домінувала на полі і не дала засумніватися в своїй перевазі.

Перемогу «Реалу» принесли голи в першому таймі Родріго та Беллінгема, який відзначився першим м'ячем за команду в офіційних матчах.

Чемпіонат Іспанії з футболу. 1 тур.

«Атлетік» - «Реал» - 0:2.

Родріго, 25, Беллінгем, 36.

«Атлетік»: Сімон – де Маркос, Вівіан, Паредес, Лекуе (де Альбеніс, 71) – де Галларета, Весга (Еррера, 64) – Ніко Вільямс (Беренгер, 46), Муньяїн (Гурусета, 46), Унаї Гомес (Сансет, 46) - Вільямс.

«Реал»: Лунін – Карвахаль, Мілітао (Рюдігер, 50), Алаба, Фран Гарсія – Вальверде, Тчуамені, Камавінга (Кроос, 71) – Родріго (Хоселу, 80), Беллінгем, Вінісіус (Модрич, 80)

Події матчу

36’
ГОЛ ! М'яч забив Джуд Беллінгем (Реал Мадрид).
28’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго (Реал Мадрид).
Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Що треба від нападника? Вийти і забити, як Довбик. Що треба від півзахисника? Віддати гольову передачу, як Циганков. А від воротаря? Відстояти на 0, як Лунін! Усім нашим "іспанцям" респект і уважуха за перший тур!
Перець
Всім фанам Луніна лайк
⬆️
Странно что эта заметка не в топе.  Мало ли как там играл Атлетик. Главное что Лунин сухой.  А то когда он мокрый, то это сразу супер новость.  Почему то.